Electro-Voice Evolve – solakka soi säpäkästi!

Image

Subwooferiin integroitu pikkumikseri ja kansilevyyn istutettava yläkaappi ovat olleet suosittu ratkaisu pikku-PA:ksi viime vuosina. Nyt Elctro-Voice liittyy kamiina ja hormi -kerhoon omalla Evolve 50 -systeemillään.

Image

ABS-muovista valmistetun pilarikaiuttimen muotoilussa Electro-Voice satsaa audio-ominaisuuksien ohessa myös ergonomiaan. Eteenpäin taittuvan hormin takaseinään on integroitu tukeva kahva, josta kaappia on helppo kantaa.


Myös kytkentä käy näppärästi, sillä erillistä kaapelointia ei tarvita vaan audio kytkeytyy yläkaiutinta kannattelevan alumiiniputken sisällä kulkevien johtimien kautta, kun torni kootaan käyttövalmiiksi.

Yläkaapin kalustuksena on kahdeksan 3,5-tuumaista elementtiä neodyymi-magneetein ja sub puolestaan on varustettu 12-tuumaisella tötteröllä.

Yläkerran suuntaavuudeksi ilmoitetaan vaakasuunnassa 120 astetta.

Pystysuunnassa avautumiskulma on epäsymmetrisesti jaettu 40 astetta. Pilarikaiuttimen elementit on asetettu kahteen eri kulmaan, jolloin lavan reunalle nostetun pilarin alimmat kartiot suuntaavat äänensä eturivin penkeille ja hormin yläosa huolehtii salin peräosasta.

Teholähteenä on D-luokan vahvistin, jonka nimellisellä 1000 watin teholla luvataan maksimiäänenpaineeksi 126 desibeliä (SPL).

Ajan henkeen myös Evolve 50 on varustettu BlueTooth-vastaanottimella ja sen DSP-prosessorin säätöjä pääsee hallinnoimaan QuickSmart-mobiiliapplikaatiolla.

Image

BlueToothin ohessa mikseriosaston muut tulot ovat kaksi XLR-komboin toteutettua mikrofoni/linjatuloa, sekä yksi analoginen stereotulo.

Lisätiedot: Profitron