Gator GPB -sarja tuo väriä pedaalilautoihin

Image

Ei kaiken tarvitse olla mustaa vaikka se rock’n rollin pääväri tunnetusti onkin. Ja ovathan myös pedaalitkin värikkäitä, joten miksei myös niiden alustaksi sopisi jotakin vähän räväkämpää?

 
Pedaalimaailmasta Gator on ilmeisesti inspiraationsa saanutkin, sillä GPB-sarjasta löytyy alumiinirunkoja myös vihjaavasti Screamer Greeniksi nimetyn värisenä, eikä British Orange -terminkään vaikutteita tarvitse kauaa miettiä.

Image

 

Image


Mikäli moinen värien räiskyttely tuntuu vieraalta, voi rauhoitella itseään sillä tiedolla, että Gator valmistaa kaikkia sarjan malleja myös perinteisessä mustassa kuosissa.

Alumiinista valmistettuja Gator Pedal Board -runkoja on myynnissä kolmea kokoa – Small, Large ja Extra Large.
Jokaisen mukana tulee vahvasta nailon-kankaasta valmistettu topattu kantolaukku, jossa on tilavaksi luonnehdittu ulkotasku tarvikkeille ja ergonomisesti pehmustettu säädettävä kantohihna olalla roikotusta varten.

 

Image


Malliston pienimmäisen mitat ovat 400 x 178 x 57 millimetriä ja kuvan perusteella se riittää mitoiltaan neljälle tai viidelle peruspedaalille, hieman liittimien sijainneista ja kaapeloinneista riippuen.
Alan vakiintuneeseen tapaan yleisimmille pedaalivirtalähteille on varattu tilaa laudan alle, ja paketissa toimitetaan myös kiinnikesarja virtalähteen asennukseen. Laudan oma paino on hieman alle 2,3 kiloa.

 

Image

Jos tuo ei riitä omiin tarpeisiin, voi keskikooksi nimettyä versiota odotellessaan kääntää katseensa
Large-malliin. Siihen saa mahtumaan jo kymmenkunta efektipedaalia ja syvyysmittaa on riittävästi myös wah-pedaalin tukevaa asennusta varten.
Tarkat mitat ovat 603 x 271 x 76 millimetriä, ja painoksi kerrotaan 2,9 kiloa.

Image


Malliston kookkain on Extra Large, johon mahtuu valmistajan ilmoituksen mukaan enimmillään jopa 20 pedaalia. Kasvava kaluston määrä on huomioitu myös tarjoamalla kiinnikkeet kahden virtalähteen käyttöä varten.
Leveyttä Extra Largella on 902 millimetriä ja syvyyttä 508 milimetriä. Korkeudeksi ilmoitetaan 203 millimetriä. Painoa tällä mallilla on 8,16 kiloa.

Mikäli alumiinorunkoinen malli ei käy pirtaan, voi katsastaa Gatorin puurunkoisia GPT-Pro-sarjan lautoja laukkuineen, tai jämerässä, pyörillä varustetussa flight casessa liikuteltavia G-Tour-malleja.

Image


 

Lisätiedot: Bright Sales & Installation