LaCie Rugged nyt myös USB-C -liitännällä

Image

Seagate Technology tuo myyntiin reissaavan käyttäjän tarpeisiin suunnitellun LaCie Rugged -kiintolevymalliston uudet versiot.

Valmistajan tiedotteessa todetaan, että uuden sukupolven USB-C-liitännän ansiosta tuore Rugged-mallisto istuu luontevasti myös juuri julkaistun Apple MacBook Pron kumppaniksi.
 
Alumiinikoteloa suojaavan kumipinnan tuttu oranssi väri on yhä tallella, samoin kestävyys. Seagate lupaa, että Rugged-kiintolevyt kestävät vähintään 1,2 metrin pudotuksen, tonnin painoisen henkilöauton yliajon, rankan vesisateen ja ulkoilman liat.

Image

LaCie Rugged USB-C hyödyntää nopeaa USB 3.1 Gen 1 -liitäntätekniikkaa. Fyysisenä liittimenä kiintolevyssä on nykyaikainen USB-C-liitin, jonka voi kytkeä molemmin päin.
Kiintolevyn mukana toimitetaan myös sovitin USB 3.0 -liitäntää varten.

LaCie Rugged USB-C kykenee siirtämään tiedostoja jopa 130 megatavun sekuntinopeudella, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti myös massiivisten tietomäärien käsittelyyn, kuten video- ja audiotyöskentelyyn.

Rugged USB-C -kiintolevyjä valmistetaan yhden, kahden ja neljän teratavun vetoisina, ja malliston isoinkin versio painaa vain 400 grammaa. 

Rugged-levyt eivät tarvitse erillistä virtalähdettä, vaan ne ottavat käyttövirran USB-C-liitännän kautta.
 
LaCie Rugged USB-C -levyjen verollisiksi hinnoiksi ilmoitetaan pienimmästä suurimpaan 149, 219 ja 289 euroa.

Lisätiedot: LaCie