Nicko McBrain's Treasures Limited Edition – niille joilla on varaa!

Image

Ensimmäisen sessionsa Iron Maidenissa tammikuun yhdeksäntenä päivänä 1983 rummuttanut Nicko McBrain on vaikuttajahahmo, jos kuka. Pitkä yhteistyö Paisteen kanssa poiki hiljattain The Book of Sould -kiertueelle kootun erityissetin, josta on nyt tehty myös myyntiin rajoitettu valmistuserä. 

 

Image

 

”Nicko's Treasures" Limited Edition -settiin kuuluu 14-tuumainen Heavy Hi-Hat sekä 11 muuta symbaalia. 15-, 16-, 18-, 19-, ja 22-tuumaisten Paiste Heavy Full Crashien lisäksi mallistossa ovat 22" Bell Ride, 22" Heavy China, Signature 20" Fast Medium,  RUDE 17" Crash/Ride sekä Formula 602 13" Heavy Bell.

Symbaaleiden pintaa koristavat Maya-taiteen innoittamana syntyneet ja Iron Maidenin kiertueen lavailmeessäkin viljellyt kuva-aiheet. Tärkeän ensisession päivämääräkin löytyy peltien pinnasta maya-kalenterin mukaisesti merkattuna. Jopa Paiste-logo on mukautettu samaan estetiikkaan.

 

Image

”Nicko's Treasures" -lautastusina toimitetaan pronssikyltillä varustetussa puukirstussa, joka on koristeltu laser-kaiverruksin ja kylkeen kiinnitetyllä Paiste-plakaatilla. Aarrearkku sisältää myös signeeratut CD- ja vinyyliversiot The Book of Souls -albumista, McBrain -kapulat ja aitoustodistuksen.

Valmistus on rajoitettu tismalleen 83 settiin, joten joka pojalle näitä ei riitä.

Lisätiedot: Soitin Laine