Riffi - Tori

Tori on Riffi-lehden lukijoille tarkoitettu maksuton kauppapaikka. Ilmoituksia voivat jättää palveluun kirjautuneet yksityishenkilöt. Lue torin tarkemmat ohjeet / säännöt tästä.

Hae torilta

Furch A-17 -orkesterikitara myynnissä

Ilmoitus lisätty: 01.05.2017
Myydään
Valmistaja: 
Furch
Malli: 
A-17-21

Kokopuukoppainen jazz-kitara, kuusikansi, kyljet ja pohja vaahteraa. Kaula on pulttikiinnitteinen ja valmistettu kolmesta mahonkikaitaleesta, joiden välissä on vahvikkeena eebenpuusivut. Otelauta, talla ja peräkappale ruusupuuta.

Schallerin virityskoneistot, Kent Armstrongin mikrofoni. Potikoiden hatut on vaihdettu tyylikkäämpiin ”helmiäsnuppeihin”.

Soitin on hankittu 2005 ja silloin siinä oli hiomattomat kielet. Sellaisilla irtoaa edelleen ytimekkään tylppä perinnejazz-soundi. Sittemmin olen käyttänyt kuitenkin hiomattomia kieliä (punottu G-kieli), joissa on avoimempi ja helisevämpi sointi.

Kitara on kunnoltaan miltei kuin uusi. Aivan kopan liitoskohdassa on kaulan ja otelaudan rajamailla pieni lakkalohkeama (oli jo hankintahetkellä).

Mukana tulee kova tweed-päällysteinen kotelo, joka on lähes naarmuttomassa kunnossa.

Soitinta on soitettu pääasiassa kotosalla ja omassa studiossa – harvakseltaan, mutta joka vuosi. Myyn saadakseni tilaa ja rahaa uushankinnoille.

 

Hinta: 
1 000.00€
Ikäluokitus: 
Nykyaika
Kuntoluokitus: 
kuin uusi

Ilmoittajan tiedot

Puhelin: 040 501 2745
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy