Nayteikkuna

Allen & Heath dLive Wings säästää tilaa

C1500-mikserin 12 kanavaliukua, 12-tuumainen kosketusnäyttö ja 19 vapaasti määriteltävää painokytkintä muodostavat kontrollipinnan, jolla valmistajan mukaan sujuu isonkin kanavapaketin hallinta hyvin kompaktissa koossa.


Allen & Heathilta kerrotaan, että C1500 voidaan liittää minkä hyvänsä dLive-sarjan MixRack-malliin ja tuo siten vaihtoehdon keikoille, joissa matkatavaran määrä täytyy pitää pienenä ja kevyenä, tai salissa on hyvin rajoitetusti tilaa mikserin sijoittamiselle.

C1500-kontrollerin 12 fyysistä liukua kertautuvat kuutena päällekkäisenä layerinä ja mikserin rinnalla voi luonnollisestikin käyttää tablettia, jolla laajennetaan kulloinkin esillä olevien säätöjen määrää.  dLive S -sarjasta keskeiset piirteensä perinyt dDlive C -mallisto perustuu samaan suorittimeen ja DEEP-prosessointiarkkitehtuuriin, ja sen myötä siinä voi käyttää myös efekti-plugareita isomman mallisarjan tapaan.

Jos pistokeikalle tai lennolle ei voi ottaa mukaan edes C1500-mikserin kokoista laitetta, Allen & Heath tarjoaa MixWings-konseptissaan vieläkin pienempää ratkaisua – kahteen kosketusnäyttöön ja dLive Director -applikaatioon perustuva systeemiä.

Yhteys MixRackiin muodostetan Dante-väylällä ja järjestelmään voidaan liittää myös IP6- ja IP8-ohjaimet, joissa käytetään sama kuuden layerin metodia kuin C1500-konsolissakin.


IP6 (kuvassa) soveltuu 36 itsenäisen kanavan hallintaan, IP8 puolestaan 48-kanavan miksaamiseen. Ohjaimia voi liittää järjestelmään useita samanaikaisesti, esimerkiksi päämiksauksen  ja henkilökohtaisen monitorimiksauksen tehtäviin. 

Lisätiedot: F-Pro

20.05.2019
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy