Allen & Heath SQ-7 on pykälää isompi

Allen & Heath kasvattaa 96 kHz:n näytetaajuudella toimivaa SQ-sarjaansa uudella ja aiempia malleja isommalla mikserillä.


Uuden mallin myötä aikaisemmin markkinoille tuodut SQ-5 ja SQ-6 saavat rinnalleen samaan XCVI 96 kHz FPGA -moottoriin perustuvan, 48-kanavaisen ja 32 mikrofonivahvistimella varustellun lippulaivamallin.

Liukusäätimiä SQ7:ssä on 33 kappaletta ja niiden lisäksi miksaajalla on käytössään 16 kustomoitavaa painiketta ja 8 vapaasti määriteltävää enkooderia.

 

Eri käyttötilanteet on huomioitu myös sisällyttämällä SQ7:n toimintoihin kaksi itsenäistä ja täysin vapaasti reititettävää miksausautomatiikkaa, joilla esimerkiksi ison konferenssin tai kokouksen puheenvuorot saadaan hallintaan.
Automatiikat voi myös valjastaa yhteistoimintaan, jolloin pakettiin saadaan koko 48 kanavan kokonaisuus.

Mikserin SQ-Drive-ominaisuus mahdollistaa suoran moniraita- ja stereotallennuksen USB-massamuistiin.
SQ-mikserit voi myös liittää Mac- ja pc-tietokoneisiin Core Audio- ja ASIO-protokollien mukaisesti, jolloin yhteys pelaa 32/32-kanavaisena. Midi-implementaatio sekä DAW-komennot ovat tuloillaan.

SQ-7 voidaan liittää suoraan Allen & Heathin omaan järjestelmään, johon saa liitettyä valmistajan lavarasioita, ME-sarjan monitorimiksereitä, ohjaus-applikaatioita jne.
Allen & Heathilta kerrotaan, että liitäntäkortit Dante-, Waves- ja SLink-verkkoihin ovat työn alla.

DEEP-prosessointiin perustuvat efektiplugit voidaan ottaa käyttöön myös nekin.
SQ-sarjan aiempiin malleihin voi tutustua alkuun vaikkapa niitä koskevasta Riffin tuoteuutisista.

 

Lisätiedot: F-Pro Esitystekniikka

08.06.2018
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy