Ashdown Tone Pocket on basistin kaveri treeneihin, äänityksiin ja keikalle

Ashdown Tone Pocket on varsinaisesti kuulokevahvistin, mutta se on varustettu toiminnoilla jotka valmistajan mukaan mahdollistavat treenaamisen ohella myös bassoraitojen taltioimisen, ja jopa keikkailun. Laitteen fyysiset mitat ovat vain 26 x 108 x 95 millimetriä.


Ashdown Tone Pocket on varustettu yhdellä instrumenttitulolla, jonka seurana on paitsi volume-säädin, myös kolmialueinen ekvalisaattori, jonka kukin kaista antaa mahdollisuuden +/-15 desibelin muokkaukseen.

Kuulokelähdön ohella Ashdown Tone Pocketin säädinpaneelissa on myös aputulo. Se on tarkoitettu ulkoisen musiikkisoittimen tai vaikkapa puhelimen kytkemiseen treeniä varten.

 

Tone Pocketin takapaneelissa on jakkimuotoinen, balansoitu linjalähtö, jolla vahvistin voidaan yhdistää mikseriin. Lisäksi tarjotaan USB-liitäntä.
Ashdown Tone Pocketin sisäisen A/D-muuntimen ansiosta soittoa voi tallentaa suoraan tietokoneelle, valmistajan mukaan ”omaan suosikkisoftaan” ja alhaisella latenssilla.
Mikäli tietokoneen USB-portti on aktiivinen, se toimii myös virtalähteenä.

Ashdown Tone Pocket mahdollistaa virranoton useammasta lähteestä. Ladattavalla yhdeksän voltin akulla soittoaikaa luvataan maksimissaan kahdeksan tuntia. Toisaalta Ashdown Tone Pocketin takapaneelissa on liitäntä mukana tulevalle kymmenen voltin virtalähteelle.
Lisäksi tarjotaan kolmaskin vaihtoehto, sillä 12 voltin liitännällä virtaa voidaan keikkamatkoilla ottaa jopa auton järjestelmästä.

Ashdown Tone Pocketin mukana toimitetaan virtalähteeen lisäksi pehmeä kantopussi, USB-kaapeli, 6,3 millin kuulokejakki, sekä 12 voltin laturi autoilua varten.

Lisätiedot: Nordsound

21.03.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy