Nayteikkuna

Ashdown Triple Shot Drive – annostele särö kaistoittain

Ashdown on esitellyt uuden bassosärön, jonka se sanoo olevan eri luokkaa kuin monet muut bassolle suunnitellut säröboksit. Triple Shot Drive nimittäin perustuu siihen, että särön voi annostella erikseen niin basso-, middle- kuin treble-kaistallekin. Lisäksi pedaalia voi käyttää tarvittaessa pelkkänä ekvalisaattorinakin.

 

Ashdown Triple Shot Drive on varustettu kolmella eq-kaistalla, joihin bassosta tuleva signaali jaetaan. Näistä kaistoista kukin ohjataan eteenpäin omalle särögeneraattorille. Kaistoille on omat säätimet, joista Dark-hanikalla säädetään bassotaajuutta, Mediumilla keskialuetta ja Light-säädöllä ylätaajuuksia.

Ashdown Triple Shot Drive -pedaalista löytyy jokaista eq-säädintä kohden oma Roast-säädin, jolla sitten annostellaan säröä kullekin kaistalle oman maun mukaan. Kun kaikki Roast-säätimet on säädetty täysin kiinni, pedaali toimii pelkkänä ekvalisaattorina.

Valmistaja toteaa, että Ashdown Triple Shot Driven säätimet ovat erittäin herkkiä, ja pienikin muutos säätimellä saattaa muuttaa soundin luonnetta melkoisesti. Lisäksi kerrotaan, että kun jokainen hanikka on klo 12 kohdalla, saadaan hyvin soiva alternative-tyyppinen bassosärö, joka erottuu miksauksessa.

Ashdown Triple Shot Drive on varustettu tulo- ja lähtöjakilla sekä jalkakytkimellä. Pedaali toimii 18 voltin jännitteellä, joten se vaatii toimiakseen verkkolaitteen.

Lisätiedot: Nordsound

25.07.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy