Nayteikkuna

Audio Pro M2 12WL – akkukäyttöinen PA langattomilla mikrofoneilla

Kaksi UHF-alueella toimivaa langatonta mikrofonia tekevät italialaisen Audio Pro:n aktiivikaiuttimesta täysin itsenäisen äänentoistosysteemin.

 

D-luokan vahvistimilla varustetun M2 12WL:n suorituskyvyksi ilmoitetaan 150 wattia RMS-tehoa ja 450 wattia hetkellisesti.
Ääneksi teho muunnetaan 12-tuumaisen kartioelementin sekä 25-millisellä kalvolla toteutetun kompressiodriverin avulla. Yhdistelmän toistoalueeksi ilmoitetaan 55 Hz – 20 kHz, ja toimintaa vartioi automaattinen limitteri.

M2 MW12  -kaiuttimen omassa pienoismikserissä on analogitulot yhdelle mikrofonille sekä yhdelle linjatason aux-signaalille – kumpainenkin 6,3 mm:n jakilla, sekä takalaidan puolella vielä erikseen RCA-parilla tehty stereofoninen linjatulo.
Myös stereofoninen linjalähtö löytyy takalaidasta ja sekin RCA-liitännöin.

Digitaalinen USB / BlueTooth -tulo mahdollistaa musiikin suoratoiston muistitikultam SD-kortilta tai langattomasti Blue Tooth -laitteelta. Tälle lohkolle on yhteiset basso- ja diskanttisäätimet.
Pelkistetyssä mikserissä on myös kaikuefekti.

 

 

Systeemiin mukana toimitetaan kaksi langatonta solisti/käsimikrofonia, jotka operoivat 600 MHz:n taajuuskaistalla. Valmistajalla on mallistossaan myös sanka- ja solmiomikrofoneja vyölähettimien kanssa käytettäviksi.
Mikrofoneille voidaan asettaa myös prioriteetti, jolloin yhden mikrofonin signaali vaimentuu automaattisesti aina, kun toiseen puhutaan.

Akkujen kestoksi tyypillisessä käyttötilanteessa valmistaja lupaa 8–10 tuntia, ja laitteessa on myös liitännät ulkoisen lisäakun käyttöön (12 V DC).

Laitteella on painoa 13,7 kiloa ja sen kuljetus käy päinsä joko omien pyörien ja matkalaukkumaisen teleskooppikahvan, tai ylälaitaan asennetun kantokahvan avulla. 
Korkeutta laitteella on 60 senttiä, leveyttä 30 senttiä ja syvyyttä 38 senttiä.

Lisätiedot: Musiikki Silfverberg

22.07.2020
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy