Beyerdynamic Pro X - saksalaiskuulokkeita ja -mikrofoneja sisällöntuottajille

Beyerdynamic lanseeraa erityisesti sisällöntuottajille suunnatun Pro X -tuotesarjan. Lipun alla kulkevat toistaiseksi kaksi kuuloketta ja kaksi studiomikrofonia.

 

DT 700 Pro X -umpikuulokkeet ja avoimet DT 900 Pro X:t hyödyntävät kumpainenkin täysin uudenlaista kaiutinkalvosuunnittelua, joka yhdistää keveyden kestävyyteen.
Puhekeloissa käytetään kupariseosta, joka painaa valmistajan mukaan noin 40 prosenttia tavallista kuparia vähemmän, säilyttyäen kuitenkin erinomaisen sähkön johtavuuden. Kela yhdistettynä neodyymi-magneettiin takaavat aiempia Beyerdynamicin kuulokemalleja paremman transienttivasteen ja herkkyyden.

 

Molempien kuulokkeiden taajuusvaste on 5 Hz – 40 kHz ja impedanssi 48 ohmia. Kummassakin tapauksessa pakkaus sisältää sekä 1,8 metrin että 3 metrin kaapelin, joiden toisessa päässä nököttää mini-XLR ja toisessa kullattu jakki. Käyttöiän maksimoimiseksi kuulokkeiden osat memory foam -pehmusteista kuppeihin ovat vaihdettavissa Beyerdynamicin palvelukeskuksissa.

 

M70 Pro X on striimaajille, podcast-käyttöön ja vloggareille suunnattu dynaaminen kardioidimikrofoni. Sen taajuusvaste 50 Hz – 18 kHz ja herkkyys 1.8 mV/Pa.
M90 Pro X on puolestaan laajemman taajuusvasteen (20 Hz – 20 kHz) hertta-suuntakuvioinen kondensaattorimikrofoni. Sen maksimiäänenpaineeksi ilmoitetaan 133 dB (SPL).

Kummankin mikrofonin pakettiin kuuluu joustoripustin ja joutsenkaulalla varustettu pop-suodatin.

Kaikki Beyerdynamicin Pro X -sarjan tuotteet valmistetaan Saksassa.

Valmistajan esittelyvideo:

Lisätiedot: F-Musiikki

10.11.2021
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy