Boss Katana Air – kotiin, mökille tai rannalle

Boss on tänä vuonna kunnostautunut piuhattoman äänentoiston saralla. WL-sarjan langattomien lisäksi se on lisännyt valikoimiinsa myös ”maailman ensimmäisen” täysin langattomalla tekniikalla toimivan vahvistimen.

Boss Katana Air perustuu muun Katana-sarjan tavoin mallinnusteknologiaan. Sen kerrotaankin tarjoavan laadukkaita soundeja mihin tahansa musiikkityyliin. Soundien muokkaus ja presettien hakeminen onnistuu sovelluksella, joka on saatavilla iOS- ja Android-laitteille.
Katana Air on varustettu yhteydellä 52 Boss- efektiin, jotka on optimoitu vahvistimen stereokaiuttimille. Omille soundiasetuksille on vahvistimessa kuusi muistipaikkaa. Bluetooth-yhteyden avulla vahvistinta voi käyttää myös musiikkisoittimena.

Boss Katana Air ja kitara muodostavat yhteyden vahvistimen mukana tulevalla lähettimellä. Käyttöaikaa sille luvataan täydellä latauksella 12 tuntia, ja lisäksi lähetin siirtyy siirtyy automaattisesti pienemmän virrankulutuksen valmiustilaan, kun sitä ei käytetä.
Kätevästi Boss Katana Airin lähettimessä oleva liiketunnistin herättää vahvistimen heti virransäästötilasta, kun kitaraan tarttuu.
Vahvistin tarjoaa myös latauspaikan lähettimelle.

 

 

Boss Katana Air tarjoaa perinnevahvistimista tutun kontrollipaneelin seuraavilla säädöillä: Master, Gain, Volume, Bass, Middle ja Treble.
Lisäksi tarjolla on viisiportainen valitsin vahvistintyypille: Acoustic, Clean, Crunch, Lead, Brown (valmistajan oma high gain -särö).
Boss Katana Air on varustettu myös efektipaikoilla säätöineen ja kytkimineen: BST/MOD (särö- ja modulaatio-efekteille), DELAY/FX (viive, wah, tremolo ja octave Tap-kytkimellä) sekä REVERB, joka ohjaa siis kaikua. Lisäksi CH A – ja CH B -painikkeita hyödyntäen voidaan niihin kumpaankin tallentaa kolme erilaista variaatiota kaikkien pääpaneelin säätimien ja painikkeiden asetuksista.

Boss Katana Air toimii paitsi mukana toimitettavalla verkkolaitteella, myös kahdeksalla AA-paristolla. Vahvistin tuottaa ensimmäisellä vaihtoehdolla 30 wattia, kun taas paristoilla tehoa riittää 20 wattia.
Nykyvaatimusten mukaisesti vahvistin tarjoaa myös liitännät ulkoisille musiikkisoittimille ja kuulokkeille.

Lisätiedot: Roland Suomi


 

06.08.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy