Carl Martin Purple Moon 2019 – Hendrixistä Gilmouriin

Purple Moon -pedaalin inspiraatio juontaa kolmeen lähteeseen, jotka ovat Jimi Hendrix & Band of Gypsies, Robin Trowerin Bridge of Sighs sekä David Gilmour.

Carl Martin on jälleen lisännyt uuden mallin pienikokoisten pedaaliensa sarjaan. Nyt vuorossa on Purple Moon 2019, joka on saanut lisänimen ”Vintage Fuzz n´ Vibe”.

Täysin analogiseen kytkentään perustuva Purple Moon 2019 pakkaa Carl Martin Vintage -sarjan alkuperäislaitteen pienempään ja pedaalilautaan paremmin mahtuvaan muotoon.
Sointipuolella ainoa muutos on se, että toinen Speed-säätimistä on jätetty pois. Samalla jäi pois tarpeettomana Speed-säätöjen valintakytkin.

Carl Martin Purple Moon 2019 onkin varustettu yhdellä nopeussäätimellä, jolla siis kontrolloidaan vibraton nopeutta. Depth-hanikalla taas huolehditaan sen syvyydestä.
Säröosaston osalta Purple Moon 2019 on täysin samanlainen kuin pedaalin isompi versio. Fuzz-sävyt säädetään mustilla pikkusäätimillä, joilla voi vaikuttaa niin särön määrään (fuzz) kuin myös sen tasoon (level). 
Isommalla level-säätimellä määritellään pedaalista lähtevän äänen voimakkuus.

Carl Martin Purple Moon 2019 on varustettu true bypass -ohituskytkennällä.
Uutuus on pakattu kestävääksi luonnehdittuun teräskoteloon. Käyttö tapahtuu yhdeksän voltin verkkolaitteella, jonka liitäntä, samoin kuin tulo- ja lähtöliitännätkin on sijoitettu pedaalin ylälaitaan.

Lisätiedot: Carl Martin

28.02.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy