Carl Martin Red Repeat 2016 Edition: lisää vaihtoehtoja

Kuin alkuperäisen Red Repeat –pedaalin 10-vuotisjuhlan kunniaksi Carl Martin julkisti kuluneena vuotena päivitetyn version aiheesta.

Carl Martin Red Repeat perustuu valmistajan DeLayla –pedaaliin, ja tarjoaa käyttäjälle simppelit perussäädöt. Echo-säädin kontrolloi efektin voimakkuutta signaalissa, Tone toimii kaiutetun signaalin presence-säätönä, Repeat säätää toistojen määrän ja Time puolestaan viiveajan aina 600 millisekuntiin, eli lyhyestä slapbackistä eteerisiin sfääreihin. Kun Repeat-säädön avaa yli kello 12, laite alkaa oskilloimaan analogisten delay-efektien tapaan.

Carl Martin Red Repeat 2016 Edition antaa lisää vaihtoehtoja. Uudemmista delay-pedaaleista tuttu Tap Tempo mahdollistaa viiveajan säätämisen soitettavan kappaleen tempon mukaan, ja se aktivoidaan kääntämällä Manual Time –kytkin kohti pedaalin logoa ja polkemalla ko. painiketta tempossa. Kun taas Modulation-kytkimen aktivoi, voi Depth- ja Speed-säätimillä hakea efektoituun soundiin vanhan nauhakaiun tuntua.

Carl Martin Red Repeat 2016 Edition toimii edelleen yhdeksän voltin käyttöjännitteellä, ja sen ohituskytkentä on tyyppiä true bypass.

Lisätiedot: F-Musiikki

23.05.2017
|
Teksti: Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy