Contrik CPVT – jakoboksit virransyötöille

Image

Ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitetut CPVT-jakoboksit ovat Neutrik-yhtymään kuuluvan Contrikin tuotantoa ja valmistusmaa on Saksa.

 

Valmistajan mukaan konstruktio on erittäin kestävä niin mekaanisen rasituksen kuin säänkin suhteen. IP 65 -luokituksen mukaisten koteloiden materiaalina on tulenkestävä Easylen® (UL94 V2).

Nyt esitellyissä kolmessa mallissa on kaikissa yksi powerCON 16 A True1 -tuloliitäntä virran vastaanottoon (16 A).
Mallista riippuen lähtöjä virran jakamiseksi on kolme, kuusi tai seitsemän, ja nekin on toteutettu powerCON 16 A True1 -liittimin.
Sekä tulot että lähdöt on varustettu itsestään sulkeutuvilla ja tiivistetyillä suojaläpillä.
Rasioita voi myös ketjuttaa keskenään.

Kiinnitystä varten jokaisessa CPVT-mallissa on koteloon upotettu M10-kierreinsertti ja trussikiinnitys voidaan hoitaa klampin sijaan myös erillisvarusteina myytävillä klipseillä.
Lisäksi koteloiden nurkissa on reiät varmistusvaijereille.

Image


Yksi sisään ja kolme ulos -kytkennällä toteutettu CPVT3RD on pituudeltaan 22 cm, leveydeltään 9,1 cm ja korkeudeltaan 7,7 cm.
Painoksi ilmoitetaan 650 grammaa.

CPVT6RD puolestaan on tehty yksi sisään ja kuusi ulos -kytkennällä ja sen pituudeksi kerrotaan 38 cm. Leveyttä kotelolla on 9,1 cm ja korkeutta 7,7 cm.
Painoa kolmikon keskimmäisellä on 1,15 kiloa.

Trion kookkain on CPVT7RT, joka noudattaa yksi sisään ja seitsemän ulos -kytkentää. Tämän mallin pituus on 22 cm, leveys 15 cm ja korkeus 8,5 cm.
Painoa sillä on 1,10 kiloa.

Lisätiedot: Noretron Komponentit