Denon Audio Commander & Commander Sport – äänentoistolaitteet mukaan

Pienen matkalaukun kokoinen Audio Commander ja sen vieläkin kompaktimpi Sport-versio on suunniteltu helposti liikuteltaviksi ja täysin itsenäisiksi äänentoistosysteemeiksi langattomine mikrofoneineen päivineen.


Kummankin laitteen siirtely käy kätevästi ulos vedettävän sangan ja takalaidan alareunaan upotettujen pyörien ansiosta.


Audio Commander toimii akuilla tai verkkovirralla, kun taas Sport-mallia käytetään aina sen omalla akulla.
Akkukäyttöisyyden sekä IPX4-suojauksen ansiosta Sport-mallin käyttö ei rajaudu kuiviin sisähalleihin vaan sen voi huoletta ottaa mukaan ulkokentälle ja se soveltuu myös esimerkiksi vesijumpan ohjauksessa altaan läheisyyteen.


Kookkaampi malli, Audio Commander, sisältää kaksi Denonin omaa langatonta mikrofonia (UHF 584 – 608 MHz), joiden vastaanottimet on integroitu suoraan Audio Commanderin mikseriosioon.

Pakettiin kuuluvista langattomista mikrofoneista yksi on perinteinen käsikapula ja toinen vyölähettimeen liitettävä pantamikrofoni.

Näiden ohessa mikserissä on liitännät kahdelle analogiselle mikrofoni/linjatulolle XLR/TRS-komboliittimin.
Taustamusiikin soittoa varten Audio Commander on varustettu Bluetooth-tulolla (V4.0, stereofoninen), USB-liitännällä sekä SD-kortinlukijalla.
Lisäksi mikserissä on vielä erikseen kaksi aux-tuloa, ensimmäinen 3,5 mm:n jakilla, toinen RCA-liitinparilla toteutettuna.

Audio Commanderin nimellistehoksi ilmoitetaan 200 wattia ja kaiutinvarusteluna on 12-tuumainen kartioelementti ja yhden tuuman kompressiodriveri.

Toistoalueeksi kerrotaan 75 Hz – 20 kHz.

Akkukäytössä Audio Commanderin soittoajaksi kerrotaan kolme tuntia täydellä voluumilla soitettaessa ja kahdeksan tuntia puolella teholla käytettäessä.
Audio Commanderin lyijyakun lataamisajaksi ilmoitetaan 8–10 tuntia.

 


Audio Commanderin mukana toimitettavien mikrofonien ja tarvikkeiden kuljetus käy kätevästi Commanderin kyljissä olevien kannellisten lokeroiden ansiosta.
Vedenpitävä kuljetushuppu kuuluu varusteluun.

Audio Commanderin mitat ovat 438 x 343 x 647 (mm, leveys / syvyys / korkeus) ja painoksi ilmoitetaan 21,7 kiloa.

 


Denon Commander Sportin mukana toimitetaan yksi langaton käsimikrofoni (UHF 584 – 608 MHz), jonka lisäksi siihen voi kytkeä yhden johdollisen mikrofonin. Kookkaamman Audio Commanderin tavoin mikrofonitulo on tehty XLR-komboliittimellä ja se käy myös linjatason signaalille.

Commander Sportin nimellistehoksi ilmoitetaan 120 wattia. Kaiutinvarustelun muodostavat kahdeksantuumainen kartioelementti ja kolmen tuuman diskantti-tweeter.

Käyttöjaksi yhdellä akun latauksella luvataan pisimmillään 40 tuntia ja akun latausajaksi kerrotaan kahdeksan tuntia.

Commander Sportin mitat ovat 449 x 228 x 510 (mm, leveys / syvyys / korkeus) ja painoksi ilmoitetaan 11,7 kiloa.
 

Lisätiedot: EM Nordic

30.11.2018
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy