Denon DN-200BR – Bluetoothia mikseriin, päätteeseen tai aktiivikaiuttimiin

DN-200BR mahdollistaa älylaitteiden tai muiden Bluetooth-yhteydellä varustettujen musiikkisoittimien integroimisen sellaisiin audiojärjestelmiin, joissa tätä valmiutta ei ole.

Bluetooth-yhteys kuuluu mobiili-ajan musiikkitoiston kulmakiviin, mutta samaa tai vastaavaa ominaisuutta ei kuitenkaan löydy esimerkiksi monista miksereistä. DN-200BR mahdollistaa Bluetooth-signaalin lähettämisen mikseriin, päätevahvistimeen tai aktiivikaiuttimiin joko kahdella balansoidulla XLR-lähdöllä tai sitten balansoimattomilla plugilähdöillä. Bluetooth-parin muodostomisen luvataan onnistuvan maksimissaan 33 metrin kantomatkalta.

DN-200BR toimii Bluetooth 2.1 -versiolla Enhanced Data Rate -laajennuksen kera. Kerrallaan yhteyden voi muodostaa yhden musiikkisoittimen/älylaitteen kanssa.

DN-200BR ottaa virran pistorasiasta laitteen mukana toimitettavalla adapterilla. Itse Bluetooth-yhteys muodostetaan painamalla Pair-painiketta kolmen sekunnin verran. Merkkivalo puolestaan ilmaisee Bluetooth-parituksen tilan. Kun DN-200BR status-valo palaa kiinteästi vailla vilkkumista, on yhteys muodostettu. Yhteys puretaan katkaisemalla se ensin älylaitteesta, ja painamalla sen jälkeen Pair-painiketta kolmen sekunnin verran.

DN-200BR mahdollistaa Bluetoothin kautta tulevan äänen voimakkuuden säätämisen Level-hanikalla. Valmistaja kuitenkin suosittelee ensin säätämään lähtötason musiikkia lähettävästä Bluetooth-laitteesta.
DN-200BR:n taajuusalueen kerrotaan ulottuvan 20 hertsistä 20 kilohertsiin (+1 dBu), ja signaali-kohinasuhteen ilmoitetaan olevan parempi kuin 75 desibeliä. Toimintalämpötilaksi suositellaan 5–35 celsiusta.

DN-200BR on pakattu kompaktiin ja tukevaan metallikoteloon. Painoa laitteella on 600 grammaa.

LisätiedotEM Nordic

12.06.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy