DW esitteli PDP-telineistön huippumallit

Image

Drum Workshop tiedotti upouudesta, maltillisesti hinnoitellusta Concept-telinemallistostaan, joka täydentää PDP-brändin valikoimaa.

PDP Concept -mallistoon kuuluvat kaksi- ja kolmijalkaiset telineet hi-hatille, virveli-teline, suora sekä puomillinen symbaaliteline ja soittojakkara. Kaikissa näissä käytetään jämerää teräsputkirunkoa, tuplajalkoja ja uudentyyppistä putkiliitosta.
Molemmat symbaalitelineet on toteutettu saksalaista suunnittelua olevilla QuickGrip-nivelillä, jonka kallistuksen tiukkauksessa ei käytetä perinteistä, vastakkain puristuvaa hammastusta.
Lisäksi Concept-mallistossa on valikoima QuickGrip-tarvikkeita, joilla symbaalitelineet voi kätevästi muuntaa useamman pellin telineiksi, perkussiosoittimille sopivaksi, mikrofonikäyttöön yms.

Concept-malliston virveliteline on suunniteltu rankkaan käyttöön soveltuvaksi ja rummun asemointi sekä kallistuskulman säätö onnistuvat tarkasti, kiitos pallonivelen varassa kääntyvän poikkivarren.

Molemmissa ketjuvetoisissa hi-hat-telineissä on pykälöity säätö jousen jännitykselle sekä ja tavallista kookkaampi poljinlevy.

Concept-malliston täydentää uusi jämäkkä soittojakkara, jonka istuin on ergonomisesti muotoiltu ja pinta hengittävää verkkokangasta.

Lisätiedot: Musamaailma