EBS MicroBass 3 – monitoiminen työkalu basisteille

Image

Kaksikanavainen MicroBass 3 -etuvahvistin on suunniteltu vastaamaan tilanteesta toiseen muuttuviin sounditarpeisiin, täysin analogisesti ja ilman digitaalista prosessointia.

EBS:ltä kerrotaan, että MicroBass 3:ssa käytetään pohjana samaa tekniikkaa kuin HD360- ja Fafner II -vahvistimissa. Etuvahvistimeen integroitua kompressioria kuvaillaan niin ikään EBS:n aiemmista vahvistinmalleista tutuksi tapaukseksi.

MicroBass 3:n kanavista ensimmäinen on varattu puhtaan soundin tuottamiseen, kun taas jälkimmäinen keskittyy särösoundeihin. Kanavat voi kytkeä toimimaan rinnakkain tai ketjutettuna. 
Puhtaan kanavan soundia voi pääekvalisaattorin lisäksi muokata kytkimillä aktivoitavilla Character- ja Bright-suotimilla, kun taas särökanavalla on omat LO/Hi Gain  ja  Thin/Deep-valintansa.

Image

Instrumenttiliitännän nimellisimpedanssi on 10 megaohmia ja sen luvataan soveltuvan passiivi- ja aktiivielektroniikalla varustettujen bassojen lisäksi myös pietsomikrofoneja käyttäville soittimille.

Efektilenkin ansiosta myös ulkolaitakalustoa voi käyttää vahvistimeen liitettynä.

Balansoituja linjalähtöjä on kaksi, ja signaali niille voidaan jakaa ennen ekvalisaattoria tai vasta sen jälkeen. Lähtöjä voi myös käyttää stereoksi yhdistettynä parina.

MicroBass 3 se on varustettu myös viritysmittaritoiminnolla, sekä kuulokeliitännällä.

Laite toimii ulkoisella yhdeksän voltin (400 mA) verkkolaitteellaan (kuuluu pakettiin).

Lisätiedot: F-Musiikki