EMG Robert Trujillo Rip Tide Signature Set – ruostumatonta terästä

EMG:n uutuuksiin kuuluu Metallica-basistin uusi mikkisetti. Robert Trujillo on käyttänyt valmistajan J-settiä jo ennen metallisuuruuteen liittymistään. Uuden aktiivisetin kerrotaan säilyttävän saman soundin, mutta nyt mikkien kuoret ovat ruostumatonta terästä.

 

EMG RT Rip Tide Signature -setin mikit on suunniteltu perinteisen Jazz-basson kieltenleveydelle. Lisäksi niiden kerrotaan sopivan myös 5-kieliselle bassolle, mikäli kieltenleveys on kapea. EMG RT Rip Tide Signature -mikit on varustettu keraamisella magneetilla, ja taajuuskorostuksen kohdaksi ilmoitetaan 3,95 kilohertsiä.

EMG RT Rip Tide Signature -setin mukana toimitetaan pikaliittimin varusteltu asennussarja, joka ei vaadi kolvin käyttöä. Sarjan mukana tulee kaksi volumepotikkaa (25K) ja yksi tone-potikka (25K), stereojakki, paristoneppari sekä liitinjohdot ja ruuvit.
EMG RT Rip Tide Signature -setti toimii lähtökohtaisesti 9 voltin jännitteellä, mutta käyttö onnistuu myös 18 voltin jännitteellä. Tällöin joutuu hieman kolvaamaan, samoin silloin, mikäli bassossa on ennestään ollut passiivikytkentä ja pitkänmallinen jakki.

EMG RT Rip Tide Signature -setti on saatavilla värillä Black Chrome. Mukana tulee kaupan päälle myös pari Trujillo-plektraa.

Lisätiedot: Musamaailma

24.08.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy