Nayteikkuna

Epiphone ES-339 PRO – pienemmän kopan ystäville

Epiphonen uutuuksiin kuuluu uusi painos ES-339 PRO -kitarasta. Soittajalle luvataan uusia värivaihtoehtoja sekä Alnico Classic Pro -mikit kelojen puolituksella.

 

Epiphone ES-339 PRO on varustettu vaahteralaminaatista valmistetulla ES-tyypin puoliakustisella rungolla, jossa on keskipalkki. Rungon mittasuhteet ovat kuitenkin 335-mallia pienemmät. ES-339 PRO:ssa kaulan materiaali on mahonki, ja kielten soiva pituus on 24,75 tuumaa eli 628,65 millimetriä. Pau ferrosta valmistetun otelaudan radius on 12 tuumaa, ja satulan leveydeksi ilmoitetaan 42,6 milliä.

 

 

Epiphone ES-339 PRO:hon on asennettu niklattu LockTone™ Tune-o-matic -talla sekä kieltenpidike. Virityskoneistot ovat mallia Epiphone Deluxe, ja ne toimivat 18:1 -suhteella. Kaularauta on säädettävä.

Epiphone ES-339 PRO on varustettu valmistajan kahdella Alnico Classic Pro -humbuckerilla. Kaula-asemaan on asennettu Alnico Classic PRO™ ja talla-asemaan Alnico Classic PRO Plus™. Kummankin mikin volume-säätimessä on nostokytkin, jolla se saadaan puolitettua yksikelaiseksi. Lisäksi tarjotaan mikkikohtaiset sävysäätimet ja kolmiasentoinen valitsin.

Epiphone ES-339 PRO on saatavissa väreissä Vintage Sunburstm Cherry, sekä Pelham Blue.

Lisätiedot: Algam Nordic

19.01.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy