Nayteikkuna

Epiphone Vivian Campbell “Holy Diver” Les Paul Outfit – mustan Deluxen jäljillä

Ronnie James Dion Holy Diver -levy on raskaan rockin klassikko, etenkin sen nimikappale. Tuolla levyllä ja sitä seuranneella Last in Line -albumilla kitaraa soitti Belfastissa varttunut Vivian Campbell ja molemmilla levyillä hänen ainoa instrumenttinsa oli mustaksi maalattu Les Paul Deluxe.

Epiphone Vivian Campbell “Holy Diver” Les Paul Outfit on valmistajan mukaan tarkka kopio noilla levyillä soineesta kitarasta. Tuttuun tapaan soittimessa on mahongista valmistettu koppa vaahterakannella.
“Holy Diver” Les Paulin kaula on niin ikään vaahteraa, ja se on valmistettu kolmesta palasta. Lisäksi siinä on vahvike tunnetusti vahinkoalttiissa kaulan ja lavan taitekohdassa.
Otelaudan materiaali on Intian laakeripuu.

 

 

Epiphone Vivian Campbell “Holy Diver” Les Paul Outfit on varustettu 1,68 tuuman messinkisatulalla, ja kielten soiva pituus on 24,75 tuumaa.
Nauhat ovat medium jumbo -tyyppiä, ja nekin ovat samanlaiset kuin Campbellin originaalikitarassa.

 

 

Epiphone Vivian Campbell “Holy Diver” Les Paul Outfit seuraa alkuperäismallin piirteitä myös mikrofonien suhteen. Soittimessa on DiMarzio® X2N -humbuckerit leveillä napapaloilla, joiden luoma laaja magneettikenttä vie vahvistimen helposti särölle.

 

Mikrofoneille on itsenäiset säätimet voimakkuuden ja sävyn säätämiseen sekä kolmiasentoinen kytkin.

Epiphone Vivian Campbell “Holy Diver” Les Paulissa on ABR LockTone™ Tune-o-matic-talla. Lisäksi soittimessa todetaan olevan laadukkaat 16:1-suhteella toimivat virityskoneistot.

 

 

Epiphone Vivian Campbell “Holy Diver” Les Paul Outfit on saatavilla yhdellä värillä, joka on Black Aged Gloss. Soittimen mukana toimitetaan EpiLite™ Les Paul -laukku sekä aitoustodistus.

 

 

Lisätiedot: Into-Luthman

 

03.09.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy