Eventide EuroDDL — vähän prameampaa viivettä euroräkkiin!

Eurorack-sarjan syntikkamoduulit ovat sangen suosittuja, joten ei ihme että Eventiden kaltainen signaaliprosessoinnin konkarikin tarttuu aiheeseen.

Tiedotteen mukaan Eventide on päättäväisesti rajannut EuroDDL-moduulin digitaalisuuden vain ja ainoastaan siihen, miten itse viive tuotetaan. Kaikki muu ympärillä on analogista ja nivoutuu modulaariseen syntikkamaailmaan suoraan, kiitos runsaiden audio- ja kontrolliliitäntöjen.

Eventidelta kerrotaan, että EuroDDL-moduulin viiveen maksimipituus riippuu näytetaajudesta. Pisimmillään se on 16 kHz:n näytetaajuudella, jolloin viiveaika on peräti 160 sekuntia. Jos näytetaajuus nostetaan 192 kHz:n pykälään, lyhenee enimmäisviive 10 sekuntiin.

Viiveajan valinta käy käsin tai täppäämällä tempossa, ja resoluutioksi kerrotaan 0,11 millisekuntia, joten ajoituksen tiukkuus ei ainakaan muodosta kynnyskysymystä tarkimmassakaan käytössä.

Luonnollisestikin viiveen saa kerrattua yhteen tai useampaan kertaan säädön mukaisesti, käännettyä soimaan takaperin, luupattua jne.


Lisätiedot: Soundtools
 

Lue lisää tuoteuutisia Riffin sivustolta.

17.11.2017
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy