Fender Dhani Harrison Signature Ukulele – uke keikkakäyttöön

Fender Dhani Harrison Signature Ukulele on suunniteltu yhteistyössä artistin kanssa. Nuorena paljon aikaansa Havajilla viettänyt Harrison kertoo tiedotteen mukaan soittavansa ja kirjoittavansa musiikkiaan paljon juuri ukulelella. Uusi soitin on artistin mukaan suunniteltu nimenomaan keikkakäyttöä ajatellen.

 

Fender Dhani Harrison Signature Ukulele on tenorikokoa, mutta sen kaikukoppa on syvyydeltään 3/4-kokoinen. Valmistajan mukaan tämän ominaisuus yhdessä kokopuisen ovangkol-kannen ja laminoidusta ovangkolista tehdyn muun kopan kanssa tuottaa lämpimän soinin. Fender Dhani Harrison Signature Ukulelen kaula on valmistettu natosta, ja ja täysin tasainen otelauta puolestaan on pähkinäpuuta. Kielten soivaksi pituudeksi ilmoitetaan 17 tuumaa eli 432 millimetriä. Dhani Harrison Signature Ukuleleen on asennettu oikeasta luusta tehty satula, kun taas virityskoneistot ovat niklatut. 

Fender Dhani Harrison Signature Ukulele on varustettu valmistajan omalla Uke-elektroniikalla. Esivahvistimessa on volume- ja tone-säätimet ja myös viritysmittari.

Fender Dhani Harrison Signature Ukulele on saatavilla kahdella viimeistelyllä (Sapphire Blue Transparent, Turquoise), joissa kummassakin koristelu on erilainen niin otelaudassa kuin soittimen takaosassa.

Fender Dhani Harrison Signature Ukulelen mukana toimitetaan kantopussi.

Videolla artisti itse kertoo soittimesta:
 

Lisätiedot: Fender

31.08.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy