Nayteikkuna

Gretsch Limited Edition Classic Renown 57 – erinäköiset rummut

Gretsch esitteli väritykseltään ja logoltaan hieman erikoisemmman, klassikkoautojen visuaalista ilmettä henkivän malliston 2011 ja nyt tuo idea saa sitten jatkoerän tämän vuoden rajatun mallisarjan kautta.

 

Limited Edition Classic Renown 57 -rummustoa valmistetaan kahtena eri settinä, joista pienempi koostuu 14x18-tuumaisesta bassorummusta, 8x12-tuumaisesta etutomista ja 14x14-tuumaisesta lattiatomista. Kookkaampi satsi on perustuu isompaan bassorumpuun (14" x 22") ja etutomien koot ovat 8" x 10" ja 8" x 12". Lattiatomin koko on tässä kokoonpanossa 16" x 16", ja lisäksi setti sisältää myös virvelin (6,5" x 14").

 

Etutomit asetellaan vaikkapa virvelitelineelle tai ripustetaan erikseen, bassorummun Gretcsh on jättänyt ehyeksi, eikä tomikannakkeelle ole puhkaistu siihen reikää.

 

Limited Edition Classic Renown 57 -sarjan vaahterarungot ovat seitsenkerroksisia ja sisältä hopeanvärisellä tasoitteella pinnatut. Reunaviisteen kulmaksi kerrotaan 30 astetta ja kalvoja pitelevät vanteet ovat kahden taitoksen mallia, lukuunottamatta bassareita, joissa on perinteiset suorat puuvanteet.

Pinnoitteeksi tämän vuoden rajattuun valmistussarjaan on valittu Silver Oyster Pearl.

Lisätiedot: Gretsch  

18.01.2021
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy