Nayteikkuna

Hagström Ultra Max Milky Mandarin Satin - rokkikitara mandariinisävyllä

Hagströmin Ultra Max -malli jatkaa Ultra Swede -kitaran jalanjäljillä. Nyt runko on kuitenkin mittasuhteiltaan hieman isompi, ja siinä on paksu, kaareva loimuvaahterakansi.

Hagström Ultra Max Milky Mandarin Satin on varustettu ”nopeasoittoisella” mahonkinkaulalla, joka on liitetty runkoon suoralla liimaliitoksella. Kielten soivaksi pituudeksi ilmoitetaan 25,50 tuumaa, mikä tarkoittaa myös sitä, että nyt pudotetut vireet onnistuvat Ultra Swedeä paremmin.

 

Kaularauta on valmistajan perinteinen H-Expander™-malli, jolla kerrotaan olevan osuutensa myös kitaran pitkään soivuuteen ja ”pyöreään” atakkiin.

Hagström Ultra Max Milky Mandarin Satin -mallin otelaudassa on hyödynnetty valmistajan suosimaa Resinator-puukomposiittia, jonka todetaan mahdollistavan soinnin ilman ”susiääniä”. Valmistajan omat virityskoneistot puolestaan toimivat 15:1-suhteella.

 

Hagström Ultra Max -kitaroihin on asennettu kaksi Custom 60 AlNiCo-5-humbuckeria. Valmistajan mukaan niiden soundissa on potkua ja sähähtävyyttä.
Molemmille mikrofoneille on oma voimakkuussäädin, joissa potentiometri on varustettu valmistajan R/C-piirillä, minkä kerrotaan huolehtivan soundin selkeydestä kun voimakkuutta hieman laskee.
Lisäksi kitarassa on master-sävysäädin, joka toimii myös nostokytkimenä, jolla mikrofonit voidaan puolittaa yksikelaisiksi.

Hagström Ultra Max Milky Mandarin Satin on varustettu vielä yhdellä valmistajan tavaramerkillä, nimittäin Sustain Block -kieltenpidikkeellä. Siinä kukin kieli kiinnitetään omaan, muista erillään olevaan messinkipalkkiin, joka on kiinnitetty suoraan kitaran runkoon.

Lisätiedot: EM Nordic

24.09.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy