Nayteikkuna

Hotone Soul Press II - paljoksi pienestä polkimesta

Hotone on päivittänyt Soul Press -pedaalinsa. Siinä missä alkuperäinen malli tarjosi volume-, wah- ja ekspression-tilat, uutuudessa on yksi lisämoodi, nimittäin yhdistetty volume/wah-käyttö. Lisäksi luvataan, että uusi aktiivikytkentä ei varasta soinnista ylätaajuuksia.

 

Tuloliitännän impedanssiksi ilmoitetaan yksi (1) megaohmi ja se löytyy pedaalin oikeasta laidasta, samoin kuin toiminnalliset kytkimet.
Hotone Soul Press II:n toimintatilat valitaan kolmiasentoisella valitsimella: V (volume), W (wah) ja V/W (volume/wah), ja myös led-valon väri vaihtuu valitun tilan mukaan: V (vihreä), W (sininen), V/W (sinivihreä).
Ekspressio-tilalle on oma lähtönsä, ja se toimii koko ajan.

Hotone Soul Press II tarjoaa wah-soundin justeeraukseen pari lisäsäätöä. Ensinnäkin voidaan valita efektin vaikutusalue kahdesta vaihtoehdosta: warm (290Hz - 1,4kHz) tai classic (360Hz - 1,8kHz). Tämän lisäksi on Q-arvon säädin, jolla säädetään wah-suotimen leveys.

Soul Press II:n on/off-kytkin toimii painamalla keinupolkimen kärkipuolta pohjaan. Samalla tavalla valitaan V/W-moodissa se, kumpaa tiloista käytetään. V/W-tilaa ei kuitenkaan itsessään saa ohitustilaan.

Soul Press II:n ekspressio-lähtö toimii exp in -tulolla varustettujen pedaalien kanssa, ja lisäksi tarjotaan tavallinen monolähtö sekä liitäntä viritysmittarille

Hotone Soul Press II toimii yhdeksän voltin paristolla, tai verkkolaitteella. Paristokotelosta löytyy myös kolmiasentoinen valitsin, jolla voi vielä valita led-valon olevan joko aina pois, aina päällä tai päällä vain volume-moodissa.

Hotone Soul Press II noudattaa muodoltaan edeltäjänsä kompaktia linjaa, mutta pinta-alaa on hieman lisätty käytettävyyden parantamiseksi.
Mitat ovat 81 x 162 x 51 millimetriä, ja painoa pedaalilla on 500 grammaa.

Valmistajan video:

Lisätiedot: Hotone

15.07.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy