IK Multimedia Modo Drum 1.5 – virtuaalirumpujen päivityspaketti

IK Multimedia on julkaissut uuden version virtuaalisesta rumpuinstrumentistaan. Modo Drum 1.5:ää on laajennettu uusilla seteillä, symbaaleilla sekä ilmaisella versiolla “Custom Shop” -palvelusta.


Modo Drums on sample-pohjainen, IK Multimedian omaan modaaliseen synteesitekniikkan nojaava rumpuinstrumentti. Se tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden viritellä soundiaan aina rumpukalvojen materiaalista, runkojen syvyydestä ja paksuudesta soittopuolen parametreihin, kuten esimerkiksi mihin kohtaan kalvoa kapula iskuissa osuu.

Modo Drum 1.5 sisältää 13 kustomoitavaa virtuaalista rumpusettiä. Kolme uutuutta ovat kuusiosainen vintagehenkinen Silver, neliosainen lämmintä ja rikasta soundia tarjoileva Brit Custom (joka on varustettu uudella 20-tuumaisella ridellä, sekä 18- ja 16-tuumaisilla crasheilla) sekä kahdeksanosainen paksu- ja tummasoundinen, erityisesti ärhäkkäämpään ilmaisuun soveltuva Metal (setin tonaalisuuteen viritellyllä uudella symbaalisetillään).

Modo Drum 1.5 on saatavilla kaikkiaan kolmena eri versiona, joista jokaisessa synteesikoneisto, groovet sekä efektit kuuluvat pakettiin, mutta versioon sisältyvien settien lukumäärä vaihtelee. Täysversiossa on edellä mainitut 13 eri rumpusettiä, SE:ssä puolestaan niitä on viisi (kolme uusinta settiä mukaan lukien).
1.5 CS -ilmaisversio sisältää samat toiminnallisuudet ja ominaisuudet, mutta vain yhden rumpusetin.

Modo Drum 1.0:n tai muiden soveltuvien IK Multimedia -ohjelmistojen omistajat voivat päivittää uuteen versioon erikoishinnoin IK Multimedian kotisivuilla.


Lisätiedot: IK Multimedia

28.04.2022
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy