JB-2 Angry Driver – kaksin säröin parempi

Kaksi pedaalivalmistajaa, Boss ja JHS kehittivät yhteisen säröpedaalin molemminpuolisen kunnioituksen merkeissä.

Yhteistyön tulos, JB-2 Angry Driver tuo samalla yhden vaihtoehdon lisää niiden säröpedaalien joukkoon, jotka tarjoavat kaksi itsenäisesti säädettävää ja erillistä kytkentää, sekä mahdollisuuden niiden reitittämiseen ja stäkkäykseen.
Uutuus on pakattu Bossin standardipedaaleista tuttuun kompaktiin kuosiin.

JB-2 Angry Driver pitää sisällään modifioidut versiot kahdesta säröpedaalista, Blues Driver 2 -mallista sekä JHS Angry Charliesta.
Näistä edellinen tarjoaa sitä miedompaa säröä ja jälkimmäinen taas agressiivisempaa sellaista.
Tuplapotikoiden ansiosta uutuuspedaalin Level-, Gain- ja Tone-säätimet toimivat itsenäisesti molemmissa kytkennöissä.

JB-2 Angry Driver on varustettu remote-liitännällä, jolla on oma roolinsa pedaalin monipuolisessa toiminnassa. Lisäksi pedaali on tätä kautta mahdollista kytkeä erilliseen ohjaussysteemiin. Remote-kytkin on hankittava erikseen.

 

 

JB-2 Angry Driverin Mode-kytkin mahdollista kaikkiaan kuusi erilaista käyttötapaa tuplapedaalille. 
Ensinnäkin on mahdollista valita joko JHS- tai Boss-moodi, jonka kytkee päälle pedaalin oma jalkakytkin. Tällöin erillisellä remote-kytkimellä voidaan vaihtaa näiden kahden särökytkennän välillä.

Kun valitsee JHS/Boss-asetuksen, laite on jatkuvasti päällä. Tällöin pedaalin oma kytkin vaihtaa kytkentöjen välillä, ja remote-kytkin puolestaan kytkee pedaalin päälle ja pois.

J-B –moodi taas mahdollistaa Angry Charlien reitityksen Blues Driveriin, jolloin remote-kytkin valitsee sarjaankytkennän ja BD-moodin välillä.

B-J-moodi taas toimittaa asiat päinvastaisessa järjestyksessä.

Kuudes Mode-kytkimen asetuksista on Parallel, jolloin molemmat säristimet ovat rinnakkain ja soivat kaikkein selkeimmillään, ja silloin remote-kytkimellä voi pudottaa kaksikosta Blues Driverin pois.

Lisätiedot: Roland Suomi

 

 

14.09.2017
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy