Keeley D&M Drive – kaksi pedaalia yhdessä paketissa

Image

Kahden itsenäisesti säädettävän kanavan ja niiden stäkkäysmahdollisuuden sisällyttäminen samaan pedaaliin tuntuu olevan nyt suosittu ratkaisu. Keeleyn uutuuspedaali D+M Drive on suunniteltu yhdessä suositun YouTube-kanava That Pedal Show´n Daniel Steinhardtin ja Mick Taylorin kanssa.

Keeley D&M Drive koostuu Drive- ja Boost-kanavista, jotka molemmat tarjoavat omat tone-, gain- ja level-säädöt. Drive-kanava hyödyntää peräkkäisiä säröasteita, joten siitä on saatavilla niin maltillista overdrive-soundia kuin pitkään soivaa putkivahvistimen omaista säröä. Soinnin luvataan olevan rikas korkeilta ja matalilta taajuuksilta sekä atakiltaan lyhyt.

Keeley D&M Driven Boost-kanava pohjaa runsaaseen dynamiikkaan, ja se mahdollistaa drive-säädön avulla sekä puhtaan tasonnoston myös keskialuevoittoisen särön. Boost-kanavan luvataan pelaavan hyvin yhteen erilaisten vahvistimien kanssa.

Keeley D&M Drive mahdollistaa paitsi kanavien samanaikaisen käytön, myös niiden reitittämisen kumpaankin suuntaan omalla vipukytkimellä. Lisäksi pedaalin molempia kanavia voi käyttää ikään kuin itsenäisinä pedaaleina nostamalla sisältä löytyvät tikkukytkimet all up -asentoon. Tällöin liitännät hyväksyvät TRS-plugin, jolloin molemmat kanavat voi kytkeä omilla insert-kaapeleilla pedaalilaudan ohjausyksikköön.

Lisätiedot: Custom-Sounds