Mackie FreePlay Live – mukana myös Bluetooth

Image

Oma pikkumikseri langattomalla applikaatio-ohjauksella ja Bluetooth-vastaanotin musiikin toistoon kuuluvat akkukäyttöisen FreePlay Liven varusteluun.

 

Image


Kaksi analogista päätuloa on varustettu XLR-komboin ja ne soveltuvat niin instrumenteille kuin mikrofoneillekin.
Kolmas analoginen tulo on toteutettu pikkujakilla ja se on tarkoitettu taustamusiikin soittoon esimerkiksi älylaitteelta.

 

Image

 

FreePlay Liveä voi käyttää täysin itsenäisesti aivan sellaisenaan, jolloin kanavien pääsäädöt sekä yleisäänen luonteeseen vaikuttava esiekvalisointi asetetaan kansilevyn näppäimillä.

Kanavien miksaus täydessä mitassaan hoituu FreePlay Connect -applikaatiolla, jolla pääsee volumetasojen lisäksi säätämään kanavien kolmialueisia ekvalisaattoreita. Applikaatiolla voi myös muokata kaikutyyppiä.

Image

 

Yhteys älylaitteeseen luodaan Bluetoothilla langattomasti ja FreePlay Connect toimii sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmissä.
Bluetooth-yhteyttä voidaan käyttää myös taustamusiikin langattomaan soittoon.

FreePlay Liven nimellistehoksi ilmoitetaan 150 wattia ja ilmoille ääni pukataan kuusituumaisella kartioelementillä ja kahdella diskanttielementillä.
Käyttöaikaa luvataan omalla litium-ioni-akulla  enimmillään 15 tuntia.

Muovikotelon pohjassa on kolo kaiutintelineelle, ja koska painoa on vain neljä kiloa, mainitsee valmistaja esimerkikkiratkaisuna suoravartisen mikrofonitelineen.
Kotelon mitat ovat 19,7 x 35,6 x 17,8 senttiä.

FreePlay Live -kaiuttimia voi ketjuttaa aux out -liitännän kautta, joko isomman stereosysteemin rakentamiseksi, tai vaikkapa äänen jakamiseksi eri huonetiloihin. 

Lisätiedot: Soundtools