Marshall DSL5CR Combo – stäkkisoundit treenikoossa

Marshall DSL5CR erityisesti treenikäyttöön ja kotistudion varusteeksi sopiva kombo, jonka käyttötarkoitus on otettu huomioon wattimäärässä. Nimellistehoa vahvistin tarjoaa viisi wattia, mutta tehonalennuksella päästään aina 0,5 wattiin. Jotta soundi olisi kuitenkin uskottava, vahvistin on varustettu 10-tuumaisella Celestion Ten-30 -kaiuttimella.

Nimi DSL5CR kätkee sisäänsä sanat Dual Super Lead,  rakentuuhan vahvistin kahden kanavan ympärille. Niistä Classic Gain tarjoaa pelivaraa kelmeilevän puhtaasta Marshall JCM800 -vahvistimen aggressiiviseen breakup-soundiin saakka. ULTRA GAIN -kanava puolestaan mahdollistaa vielä isomman, high gain -tyyppisen särösoundin. Vahvistimen etuaste toimii kolmella ECC83 -triodiputkella, ja pääteaste yhdellä ECC99-tuplatriodilla.

Marshall DSL5CR Combon molemmille kanaville on omat Gain- ja Volume-säädöt, ja niiden välillä voi vaihdella joko etupaneelin painikkeella tai sitten jalkapedaalilla.

Molemmat kanavat jakavat passiivisen, kolmen kaistan ekvalisaattorin.
Treble-, Middle- ja Bass-säätöjen ohella sävyyn voi kuitenkin vaikuttaa myös kahdella painikkeella. Niistä Tone Shift vähentää soinnin keskialuetta. Kun tätä ominaisuutta hyödyntää yhdessä Middle-säädön kanssa, soveltuu Marshall DSL5CR Combo valmistajan mukaan erityisen hyvin metallisoundeihin, eritoten ULTRA GAIN -kanavan ollessa valittuna.
Toinen painikkeista, Deep, puolestaan  tarjoaa matalien taajuuksien korostuksen.

Marshall DSL5CR Combo on varustettu digitaalisella kaiulla, jonka voimakkuutta voi kontrolloida omalla säätimellä.
Lisäksi tarjotaan sarjaan kytketty efektilenkki.

Marshall DSL5CR Combon takapaneelista löytyy myös Audio In -liitäntä ulkoisille musiikkisoittimille, Softuben kaiutinemulaatiota hyödyntävä lähtö, jota voi käyttää sekä soundin lähettämiseen mikseriin tai audiosovittimeen että myös kuulokekuunteluun.
Lisäksi takapaneelin on sijoitettu tehonalennuksen aktivoiva Low Power -painike sekä liitäntä toiselle kaiuttimelle (1x16 ohmia).

Marshall DSL5CR Combon hintaan sisältyy jalkakytkin (PEDL-90012).

Lisätiedot: EM Nordic

 

 

16.08.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy