Mini Laney – monona tai stereona ja äly-yhteyden kera

Pitkän linjan brittivalmistaja on tuonut omat kilpailijansa minivahvistimien markkinoille. Mini Laney -sarja on tarkoitettu desktop-työskentelyyn, harjoitteluun ja backstage-käyttöön. Vahvistimien ulkonäkö on saanut innoituksensa valmistajan katalogista, joka ulottuu jo 50 vuoden ajalle.

Mini Laney -sarjassa on tarjolla vahvistimet Lionheart, Ironheart ja Supergroup. Jokainen on saatavilla mono- tai stereo-mallina. Monoversion tehoksi ilmoitetaan kolme wattia, ja se tarjoaa Gain-, Tone- ja Volume-säätimet.
Mini-ST puolestaan on varustettu kuusi wattia tehoa tuottavalla stereopäättellä, kahdella kaiuttimella sekä hieman laajemmalla säätövaralla.
Etuasteen soundin muodostamista auttaa erillinen Level-säädin, ja maustetta soittoon antaa Delay-efekti, jolle on omat aika- ja taso-parametrien säätimet. 

Mini Laney– ja Mini-ST-vahvistimissa on lisäksi painikkeella aktivoitava särökanava sekä aux- ja kuulokeliitännät. Niiden ohessa myös LSI-liitäntä (Laney Smartphone Insert) yhdistää nämä vahvistimet älylaitteiden sovelluksiin. Esimerkiksi Tonebridge-applikaatio mahdollistaa tunnettujen kappaleiden kitarasoundien käyttämisen sellaisenaan.

Mini Laney -sarjan vahvistimet toimivat joko paristoilla tai mukana toimitettavalla verkkolaitteella.

 

Lisätiedot: Laney

16.04.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy