Nayteikkuna

NUX Bumblebee – pedaalisto järjestykseen

Yli kymmenen vuoden kokoemus pedaaleiden valmistajan on tiedotteen mukana antanut oivan pohjan suunnitella myös käytännöllinen alusta efekteille.


Alumiinirunkoinen Bumblee toimitetaan topatun, vedenpitävän ja olkahihnalla varustetun kuljetuslaukun kera, ja lautoja valmistetaan kahtena eri kokona, jotka ovat medium ja large, NPB-M ja NPB-L.

Laudat toimitetaan osasetteinä, joita kootessaan voi huomioida oman pedaaliston koostumuksen ja mitat. Päätyjen väliin poikkittain ruuvattavia hyllyjä voi nimittäin sijoitella hieman eri kohtiin sen mukaan, minkä mallisia  pedaaleita niiden varaan on tarkoitus asentaa. Kehikon päädyissä olevat reikärivit ovat siis ulkonäköseikkojen ohessa samalla myös säätökeinoja. 

 

Päätykehikoiden alapinnoissa kumityynykkeet vaimentavat pedaalilaudan kontaktin lattiaan.

Medium-kokoinen lauta koostuu päädyistä ja kuudesta poikittaisesta hyllykaitaleesta, Large-koko puolestaan päädyistä ja kahdeksasta hyllykaitaleesta. Ulkomitat noudattavat luonnollisestikin kokoluokitusta: NPB-M:n syvyys on 243 mm, leveys 445 mm ja korkeus 90 mm, kun taas NPB-L:n vastaavat mitat ovat 320 x 445 x 90

 


Mukana toimitetaan 3M:n Dual Lock -tarraa, jonka pito tunnetaan yleisesti peruskarvatarraa tiukemmaksi.
Mukaan on pakattu myös muovisia johtoklipsejä, jotka asennetaan hyllykaitaleiden alapuolelle, ja joita voi siirrellä sopivaan paikkaan niitä myöten.
Johtojen kulkusuunta voi olla joko klipsin poikki tai sen suuntaisesti, jolloin johtojen reititykset voi asetella kaapeliden kulkusuunnista ja paksuuksista riippumatta.

Lisätiedot: Musiikki Silfverberg

16.09.2020
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy