Orange Pedal Baby – AB-luokan pääte pedaalien vahvistamiseen

Image

Ilman vahvistinta keikkailu on usein pakon sanelemaa, mutta myös houkuttelevaa, kun ajattelee miten laadukkaita soundeja pedaalit nykyään tarjoavat. Tähän markkinarakoon iskee nyt Orange tuoreella Pedal Baby -päätevahvistimellaan.

Sen idea on tarjota pedaalien soundille vastaanottavainen ja helposti mukana kulkeva pääte, jonka voi sitten kytkeä keikkapaikalla olevaan kitarakaappiin.

Image

Orange Pedal Babyssa on A-luokan etuaste sekä ekvalisaattori, jonka kerrotaan olevan neutraalimpi kuin useampien vahvistimien puhdas kanava.
Äänensävyä on mahdollisuus muokata basso- ja treble-kaistojen säädöillä. Keskikohtaan asetettuna ne kytkeytyvät kokonaan pois signaalitiestä.
Lisäksi Pedal Babyn etuaste tarjoaa volume-säätimen sekä instrumenttitulon.

Orange Pedal Babyn pääteaste on kytkennältään on AB-luokkaa. Tähän ratkaisuun valmistaja on päätynyt siksi, että kyseisessä päätetyypissä on tietty ”fiilis, jota ei voi muulla tavalla saavuttaa”.
Pedal Babyn kerrotaankin tarjoavan soittajalle paitsi luonnollisen soundin, myös dynamiikkaa ja purevuutta.
Tehoa päätevahvistin tuottaa 100 wattia kahdeksaan ohmiin ja noin 70 wattia 16 ohmiin. Kaiutinlähtöjä on kaksi, ja niihin saa kytkeä samaan aikaan kaksi 16 ohmin kaiutinkaappia, sillä minimikuorma on kahdeksan ohmia.

Image

Orange Pedal Baby painaa 3,2 kilogrammaa ja sen fyysiset mitat ovat 30 x 7,7 x 19,5 senttimetriä.

Lisätiedot: Soundtools