Nayteikkuna

OWC Envoy Pro SX – data talteen tien päällä ja studiossa

Päästöttömään Mac- ja PC-tekniikkaan erikoistunut OWC on lanseerannut Envoy Pro SX -nimisen ulkoisen kovalevyn, joka toimii Thunderbolt-yhteyden välityksellä. OWC Aura Pro SSD -muistiteknologialla ja TRIM-tuella varustettu laite on omiaan muusikoiden tallennustarpeisiin niin tien päällä kuin studiossakin.


Nopeaksi, monikäyttöiseksi ja kestäväksi luonnehdittu Envoy Pro SX soveltuu erityisesti audion, videon, kuvien, grafiikan, pelien ja kaikenlaisen yleisen datan tallentamiseen ja varmuuskopiointiin.  OWC:ltä kerrotaan, että laitteen pölyn-, pudotuksen ja vedenkestävä mattamusta alumiinikuori hajottaa lämpöä, eikä se näinollen tarvitse erillistä tuuletinta.

Vähän reilu 200 grammaa painavan ja yhden kolmasosan OWC:n Envoy Pro EX:n koosta olevan laitteen siirtonopeus on enimillään 2847 MB / s.

Mukana tuleva Thunderbolt-kaapeli on kytkettävissä Mac- ja PC-koneiden Thunderbolt- ja USB4-liittimiin.
Tietoturvasta huolehtii yhteensopivuus macOS:in ja Windowsin sisäänrakennettujen suojaustoimintojen kanssa. Käytön kannalta kätevä led-valo kertoo yhdellä silmäyksellä laitteen virta-/aktiivisuustilanteen.

OWC myöntää Envoy Pro SX:lle 5 vuoden takuun.

Valmistajan esittelyvideo:

 

Lisätiedot: OWC

15.09.2021
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy