Nayteikkuna

PDP uudisti sekä telineet että pedaalit

Kevyempi 700-sarja sekä painoltaan ja jämeryydeltään keskiluokkaan sijoittuva 800-sarja, plus kiertuekäyttöön tarkoitettu Concept-sarja perattiin tarkalla otteella ja operaatiossa muokattiin yli 30 eri telinettä ja pedaalia uuteen uskoon.

 


Kevyimmässä 700-sarjassa telineistöä voi kartuttaa joko viiden tuotteen yhdistelmäpakettina, tai yksitellen.
Uusina ominaisuuksina tässä mallistossa on säädettävä Glide Tilter™, sekä tupla-runkoiset jalat, liukumattomat kumitutit tassuina, ja uudet ergonomiset siipiruuvit.
700-sarjaan on nyt myös lisätty omat pedaalinsa, mukaanlukinen tuplapedaalit ja vasenkätiset versiot.

Keskiraskaassa 800-sarjassa löytyy nyt puomillinen kahden putken teleskooppi-versio, jonka saa muutettua helposti ja nopeasti suoraksi telineeksi.
Kevyet komposiitista valmistetut muistilukot sekä käytännölliset pikakiristimet ovat kaksi muuta ammattilaistelineistöistä innoitusta saanutta uutta ominaisuutta tässä sarjassa.
Ylikokokoiset ja luistamattomat kumitutit telineiden jaloissa kuuluvat nekin tyyliin.

Samaan syssyyn myös 800-pedaalit on uudistettu ja niiden lattiajalustoja kuvaillaan jämeriksi, laakerointia ihanteellikseksi ja tuplaketjulla toteutettua välitysmekaniikkaa äärimmäisen sulavaksi.


Kiertuekäyttöön tarkoitettu Concept-sarja on sekin uudistettu. Jämäköiden teräsputkien liitos/saranakappaleet ovat nyt aiempaakin kestävämpiä, ja modulaariset QuickGrip-klampit tekevät telineiden käytöstä sujuvaa.
Symbaalin kallistuskulman tiukkaus käy nyt kookkailla kahvoilla ja symbaaleita paikoillaan pitävät Quick-Release siipiruuvit kuuluvat nekin uudistusten listalle.  
Kevyet komposiitista valmistetut muistilukot sekä ylikokokoiset ja luistamattomat kumitutit telineiden jaloissa kuuluvat myös Concept-sarjan ominaisuuksiin.

Pallonivelin toteutetut tomi- ja virvelitelineet, sekä kaksi- ja kolmijalkaiset hihatit säädettävillä jousikuormilla tuovat nekin parannuksia aiempaan.
Bassorummun pedaaleissa on valittavana sekä ketjuvetoisia että suoravetomalleja, joissa on nyt kengän kärkeä jarruttavat varvaspalat, magneettiset säätöavaimet. Suoravälitteisissä malleissa nuijat ovat DW:n Control Beaters -mallistosta.

Lisätiedot: Pacific Drums and Percussion
 

16.08.2021
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy