PreSonus FaderPort – sata milliä liukua

Kosketuksen tunnistava ja motorisoitu 100-millinen liuku tasojen säätöön, sekä 24 painokytkintä tekevät tietokoneella miksaamisesta sujuvampaa, lupaa PreSonus.


Uuden FaderPortin työkalujut sujuttavat miksaamisen tasosäätöjen ja automaation ohjelmoinnin ohella muutakin audiotyötä. Painokytkimille voi ohjelmoida yli 40 erilaista komentoa, joilla mm. aaltomuodon zoomaus ja editointi käyvät kätevästi.

PerSonus FaderPort toimii sekä Mac- että Windows-alustoilla.
Mac-puolella käyttöjärjestelmän vaatimuksena on 10.8.5 (64-bit) tai uudempi ja suorittimeksi vaaditaan vähintään Intel® Core™ 2 Duo. PreSonus suosittelee Intel Core i3 -prosessoria.
Windows-puolen vaatimuksina ovat Windows®7 x64/x86 SP1 + päivitys, Windows 8.1 x64/x86, tai Windows 10 x64/x86. Prosessoriksi tarvitaa vähintään Intel Core 2 Duo tai AMD® Athlon™ X2. Suosituksena on Intel Core i3, tai tehokkaampi prosessori.


Sekä MAc että Windows-alustalla tarvitaan lisäksi uusin versio FaderPort -applikaatiosta, SB 2.0 -liitäntä sekä internet-yhteys ajurin ja FaderPortin mukana toimitettavan ohjelmistopaketin asennusta varten.
Lisäksio tarvitaan Universal Control 2.8, tai uudempi FaderPortin jatkopäivitystä varten.

 

PreSonus FaderPortin toimivuus on testattu natiivi-muodossa PreSonuksen oman Studio One® 3.5.6 sekä Studio One 4.0.1, tai sitä uudempien versioiden kanssa.
HUI-emulaation toimivuus on varmistettu Pro Toolsin kanssa, ja Mackie Universal Control -protokollan yhteensopivuus Logic-, Cubase-, Nuendo-, sekä Ableton-ohjelmien kanssa.

 

Lisätiedot: Nordic Audio Distribution

Lue lisää tuoteuutisia Riffin sivustolta.

03.09.2018
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy