PreSonus päivitti StudioLive Series III -miksereiden käyttöjärjestelmän ja tarjoaa ilmaisia plugareita oheen

Uusi käyttöjärjestelmän versio on 1.9 ja sen voi ladata PreSonuksen verkkosivustolta maksutta. Käyttöjärjestelmä ladataan kirjautumalla omalle käyttäjätilille ja siirtämällä tietokoneella tuotu zip-paketti purkamisen jälkeen muistikortilla mikseriin.

PreSonus tiedottaa, että päivitys laajentaa tukea PreSonuksen  AVB-verkkoa käyttävien oheislaitteiden osalta – mukaan lukien EarMix 16M -monitorointijärjestelmä, sekä NSB-sarjan lavarasat –  ja kohentaa osaltaan myös mikserin toimintoja.
PreSonus suosittelee päivitystä kaikille StudioLive III -sarjan miksereille.

Samalla PreSonus kertoo tarjoavansa StudioLive III -sarjan käyttäjille ilmaiseksi Vintage Channel Strips Bundle -plugarikokoelman, johon kuuluvat mm. Classic Compressor, Vintage 3-Band EQ, Tube P1B Compressor, sekä Tube Midrange EQ. 

Plugit ladataan PreSonuksen verkkokaupasta ja jokainen plug-in-efekti toimitetaan kahdessa eri formaatissa: StudioLive III -mikseriin sopivassa muodossa, sekä erikseen Studio One -audiosekvensseriin sopivassa muodossa. Näin samat prosessorit ovat käytettävissä sekä mikserissä että työasemassa.

Näiden plugien käytöä ei ole rajattu ohjelmallisesti, vaan niitä voi avata samanaikaisesti niin moneen kanavaan kuin on tarpeen.

Tarjous on voimassa rajallisen ajan.

 

Lisätiedot: Nordic Audio Distribution

08.08.2018
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy