Nayteikkuna

PRS Studio 2021 – uudet värit pintaan

PRS Studio 2021 -mallin kerrotaan olevan moderni vastine niille kitaroille, joissa on tallahumbuckerin lisäksi kaksi yksikelaista mikkiä. Soittimen todetaan tarjoava niin yksikelaista soundia, vintage-tyylistä ”skuupattua” vaihtoehtoa sekä kunnolla huutavaa tallahumbuckerin säröä. Vuoden 2021 uudet värit ovat Cobalt Blue, Eriza Verde (alla) sekä Purple Iris.

 

PRS Studio 2021 kuuluu valmistajan Core-mallistoon, ja sen runko koostuu mahonkipohjasta sekä kuviollisesta vaahterasta veistetystä kannesta. Kaulan materiaaliksi ilmoitetaan mahonki Pattern-profiililla, ja kaulaliitos on tehty valmistajan kitaroille ominaisesti liimaamalla.

 

 

PRS Studion otelauta on ruusupuuta, ja siinä on 22 nauhaa.
Kielten soiva pituus on 25 tuumaa.

PRS Studio 2021 on varustettu valmistajan kolmannen sukupolven vibratallalla.
Lukittavat virityskoneistot puolestaan ovat niin ikään valmistajan omaa Phase III -mallia.

 

PRS Studio tarjoaa mikkivarustelultaan 58/15 LT -tallahumbuckerin sekä keski- ja kaula-asemassa Narrowfield-vaihtoehdon. Jälkimmäinen on nimensä mukaisesti kapea  kaksikelainen mikki, joka hurinattomuuden ohella kerrotaan tuottavan hieman P90:n reviirille sijoittuvan soundin.

PRS Studiossa on viisiasentoinen mikkivalitsin, ja mikeille yhteiset volume- ja sävysäätimet. Näistä jälkimmäisessä on nostokytkin, jolla tallahumbucker saadaan puolitettua.

PRS Studio 2021 toimitetaan kovan laukun kera.

Valmistajan video:

Lisätiedot: EM Nordic

29.06.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy