Rode PSA1+ – pro-luokan pöytäteline

Roden uusin tuote ei ole mikrofoni, vaan teline sellaiselle. Tarkemmin sanoen kyseessä on podcast- ja radiokäyttöön tarkoitettu pöytävarsiteline.

Rode PSA1+ on yhteensopiva kaikkien mikrofonien/joustokehtojen kanssa, joiden kokonaispaino sijoittuu 94 gramman ja 1,2 kilogramman välille. Telineen kiinnitys tapahtuu tuttuun tapaan säätöruuvilla pöytälevyn kulmaan tai tarvittaessa myös suoraan pöytälevyyn, sillä pehmustettu pöytäkiinnike sisältyy hintaan.

Rode PSA1+ kääntyy 360 asteen kulmassa. Dempattu jousiratkaisu yhdessä neoprenestä valmistetun varsisuojan kanssa mahdollistaa mikrofonin korkeuden ja kulman säätämisen äänettömästi ja tarkasti. Lisäksi XLR- tai USB-johdon kiinnitys onnistuu koko telineen matkalta varsissa olevien kiinnityspisteiden ansiosta. 

Rode PSA1+ taipuu pystysuunnassa korkeintaan 940 millimetrin korkeudelle ja leveyssuunnassa enintään 860 millimetrin matkalle. Mikkiadapterin kiinnitys puolestaan onnistuu niin 3/8 tuuman kuin 5/8 -tuuman kierteellä hintaan sisältyvän kierreadapterin avulla. Rode PSA1+ -telineen kokonaispaino on 1,52 kilogrammaa, ja sen mitat taitettuna ovat 65 x 940 x 100 millimetriä.

Katso valmistajan videot:

Lisätiedot: Røde

15.10.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy