Nayteikkuna

Roland Go:Mixer Pro-X – äänimikseri mobiiliominaisuuksin

Rolandin Go:Mixer Pro-X on noin kämmenen kokoinen kannettava audiomikseri, joka toimii yleisimpien mobiililaitteiden kanssa.


Laite on tarkoitettu äänen ammattimaiseen miksaukseen striimatessa, podcasteja äänitettäessä ja soveltuu erinomaisesti myös soolo- ja bändikeikkojen tarpeisiin. Go:Mixer Pro-X on valmiiksi integroitu toimimaan suoraan monilla suosituilla alustoilla kuten YouTube, Zoom, Instagram ja TikTok.

Mikseri sisältää 11 liitäntämahdollisuutta eri instrumenteille ja mikrofoneille valmistajan luonnehdinnan mukaan "studiolaatuisella äänenlaadulla". Liitännät mahdollistavat muun muassa XLR-mikrofonin, mono/stereo-instrumentin sekä kahden linjatasoisen laitteen miksattavaksi ja tallennettavaksi.
Combo-tyyppinen mikkitulo ottaa vastaan XLR- tai 6,3 mm plugeilla varustettuja mikkejä ja XLR-liittimestä on saatavilla 48V phantom-virtaa.

Kuulokejakkiin voidaan liittää toinen mikkisyöttö, jolla mukaan saadaan toinen ääni headset-mikin tai älypuhelimen nappien kautta.
Loop Back -toiminto mahdollistaa puolestaan mobiililaitteen musiikkikirjastosta löytyvien kappaleiden mukana soittamisen.

 

Mikseri saa virran suoraan mobiililaitteesta tai neljästä AAA-paristosta, joilla toiminta-aikaa luvataan yli 4 tuntia.
Go:Mixer Pro-X mukana tulevat tarvittavat Lightning to USB Micro-B-, USB-C to USB Micro-B- ja 3,5 mm TRRS-kaapelit, joiden avulla laite voidaan liittää iOS- ja Android-laitteisiin.

Go:Mixer Pro-X toimii myös audio interfacena ZenBeatsin tai GarageBandin kaltaisille sovelluksille. Erityisen mainiosti 215 grammainen laite toimii kuitenkin liikuteltavana itsenäisenä mikserinä niin treeneissä kuin esityksissäkin.

Valmistajan video:

Lisätiedot: Roland Suomi

21.07.2021
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy