Nayteikkuna

Samson Expedition Escape Plus – enemmän tehoa ja ominaisuuksia

Akkukäyttöinen Expedition Escape+ toimii täydellä akulla samat 20 tuntia kuin edeltäjänsäkin, vaikka se on varustettu isommalla vahvistimella ja langattomaan mikrofonikäyttöön sopivalla USB-portilla.


Kaiutinvarustelu vastaa aiempaa versiota ja kuusituumaisen kartioelementin lisäksi koteloon on asennettu halkaisijaltaan yhden tuuman kokoinen diskantti-tweeter.
Elementtien suojana kaiuttimen etupinnassa on metalliverkko, ja itse kaiutinkotelo on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä polypropyleeni-muovista.
Kotelo asettuu muotoilunsa ansiosta myös takakenoiseksi kallistettuun kulmaan, ja sen pohjaan on sijoitettu kolo kaiutintelineen putkelle.

 Analoginen mikrofonitulo on toteutettu 6,3 mm:n jakilla, ja se on tarkoitettu dynaamisille mikrofoneille.
Aux-tulo puolestaan on varustettu 3,5 mm:n stereo-jakilla ja se on tarkoitettu esimerkiksi puhelimen tai muun musiikkisoittimen analogista kytkentään.
Mikrofonille on oma voimakkuudensäätimensä, aux-tulon voimakkuutta kontrolloidaan kähettävän laitteen säädöillä.

Analogisen mikrofonitulon rinnalle Samson on lisännyt Expedition Escape+ -malliin USB-liitännän, joka on tarkoitettu valmistajan omille XPD-sarjan langattomalle vastaanottimelle.   

Myös taustamusiikin voi kytkeä soittoon langattomasti, sillä Expedition Escape+ on varustettu yleispätevälllä Bluetooth-vastaanottimella.

 

 

D-luokan kytkennällä toimiva vahvistin on nimellisteholtaan 50 wattia (hetkellinen pikkiteho) ja käyttöaikaa täydellä latauksella luvataan pisimmillään 20 tuntia.
Akun lataamiseen kuluu valmistajan mukaan keskimäärin viisi tuntia.

Painoa Samson Expedition plussalla on 4,7 kiloa., ja kantokahva on integroitu kopan yläosaon.

Lisätiedot: EM Nordic
 

22.04.2020
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy