sE Electronics NEOM – USB-mikki pöytätelineellä

Image

Mikrofonivalmistaja sE Electronicsin uusin tuote on suunnattu sisällöntuottajille, podcastaajille ja miksei muusikoillekin. Äänenlaatu on valmistajan mukaan ”ammattitasoa”.

 

sE Electronics NEOMissa on metallinen kuori, ja sitä kuvaillaan rakenteeltaan jämäkäksi. NEOM on tyypiltään elektreettimikrofoni, ja se on varustettu 2/3-tuuman (16 millimetrin) herttakapselilla, taajuusalueen ulottuessa 20 hertsistä 20 kilohertsiin.

Image


NEOMin sisäänrakennettu USB-interface puolestaan käsittelee 24 bittistä audiota aina 192 kilohertsin näytetaajuuteen saakka.
Kuulokkeille on yksi 3,5 millimetrin liitäntä, ja mikrofonin jalkaosan pohjassa on USB-C-liitäntä.

Mikrofonin etupuolen säätimillä hallitaan signaalin voimakkuutta ja kuuntelubalanssia.

Image


Mic Gain -säätimellä asetetaan mikrofonisignaalin voimakkuus. Kun säädintä ympäröivä LED-valo muuttuu vihreäksi, mikrofoni poimii ääntä. LED-valon muuttuessa punaiseksi signaali on jo liian voimakas.
NEOMin logo puolestaan toimii mute-painikkeena, jolla voidaan keskeyttää äänen lähettäminen tietokoneelle. Kun mykistys on päällä, logo sykkii punaisena.
Mic level- ja playback level -säätimien yhteispelillä taas asetetaan sopiva kuuntelubalanssi tietokoneelta ja mikrofonin poimiman äänen suhteen.

sE Electronics NEOM toimii yleisimmissä käyttöjärjestelmissä (Mac OS, Windows, iOS/ipadOS, Android), eikä erillistä ajuria ei tarvita.
Mikrofonin mukana toimitetaan USB-C / USB-A -johto, metallinen pöytäteline, kierreadapteri ja mikrofoniadapteri.

Image

sE Electronics NEOM on mitoiltaan 174 x 56 x 40 millimetriä, ja painoa sillä on 445 grammaa.

Valmistajan esittelyvideo:

Lisätiedot: EM Nordic