Nayteikkuna

SIRE Marcus Miller P5 – edullinen Presari viisi- ja nelikielisenä

Sire tarjoaa Marcus Millerin nimeä kantavassa bassomallistossaan sekä edullisia että keskihintaisia bassomalleja. Valmistajan uusin malli, Marcus Miller P5 edustaa ensinmainittua hintaluokkaa. Soitin on saatavilla myös nelikielisenä.

 

SIRE Marcus Miller P5 on Precision-tyyppinen basso, jonka valmistuksessa on valmistajan mukaan sovellettu artistin omia mieltymyksiä. Soittimien runko on valmistettu pohjois-amerikkalaisesta lepästä, kun taas c-profiilin kaula on paahdettua vaahteraa. Näin on otelautakin, jonka reunat on pyöristetty. SIRE Marcus Miller P5 -mallissa otelaudan radius on 9,5 tuumaa, ja kielten soivaksi pituudeksi ilmoitetaan perinteinen 34 tuumaa. Kaulaliitos on tehty neljällä pultilla, ja metalliosat ovat kromattuja. Virityskoneistot tyypiltään avoimia.

SIRE Marcus Miller P5 -bassoissa otelautanauhojen tyypiksi ilmoitetaan 2,4 millimetrin medium. Satulan materiaali on oikea luu, ja nelikielisessä mallissa leveys on sen kohdalla 42 millimetriä. SIRE Marcus Miller P5 -bassoihin on asennettu split coil -tyylinen Marcus Vintage-Precision Revolution -setti. Mikille on volume- ja sävysäädin, jotka ovat tyypiltään passiivisia.

SIRE Marcus Miller P5 on saatavilla kolmella eri viimeistelyllä: Tobacco Sunburst, Red sekä Mild Green.

Lisätiedot: Sire

17.08.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy