Nayteikkuna

Source Audio Collider – viive tai kaiku, ja tarvittaessa molemmat samaan aikaan

Source Audio Collider yhdistää valmistajan mukaan suosituimmat soundit sen Nemesis Delay - ja Ventris Reverb -pedaaleista. Ensin mainitusta on mukana viisi suosituinta viivesoundia ja jälkimmäisestä seitsemän suosituinta kaikua. Pedaali tarjoaa on kaiku- ja viivepuolelle omat DSP:t, joten kaiku ja delay voivat olla päällä samanaikaisesti.


Source Audio Colliderin efektipuolille on omat jalkakytkimet (Delay/Tap tempo sekä Reverb). Lisäksi on mahdollista tallentaa pedaalin omaan muistiin kahdeksan presettiä. Colliderin tukena on kuitenkin Neuro-sovellus, jonka avulla muistipaikkoja on peräti 128.

Delay-efektejä Source Audio Collider tarjoaa seuraavat: Digital, Analog, Tape, Reverse ja Oil Can.

Kaikupuoli koostuu seuraavista: Room, Hall, Spring, Plate, Shimmer, E-Dome ja Swell. Collider tarjoaa niiden muokkaamiseen seuraavat säädöt: Time/Pre (viiveen pituus ja kaiun predelay). Mix (kuivan ja efektoidun signaalin suhde), Feedback (toistojen määrä, kaiun pituus), Tone (efektin sävy).
Control 1 ja 2 -säätimillä puolestaan voidaan kontrolloida efektikohtaisia ominaisuuksia, jotka vaihtelevat eri vaihtoehtojen välillä.  

Source Audio Colliderin Reverb-kytkintä pohjassa pitämällä saadaan aktivoitua myös Freeze/Hold-toiminto, jolloin kaiun hännät soivat niin pitkään kuin kytkin on pohjassa. Lisäsäätöjä (esimerkiksi efektien sarjaan- tai rinnankytkentä) on saatavilla Neuro-sovelluksesta.Tulo-ja lähtöliitäntöjä Source Audio Collider tarjoaa kumpaankin suuntaan kaksi, myös stereokäyttö on mahdollista. Lisäksi varustukseen kuuluu MIDI I/O ohjausta varten, liitäntä ekspressiopedaalille (säätöjen ja niiden yhdistelmien ohjaus), usb ja control input (esim. erillistä tap tempo -kytkintä varten).

 Source Audio Collider toimii mukana toimitettavalla 9 voltin virtalähteellä. Bufferoitu tai tai True Bypass -ohituskytkentä voidaan valita Neuro-sovelluksessa.

Lisätiedot: Musamaailma

p.s.
Source Audio Colliderin käyttötesti julkaistaan Riffin printtinumerossa 1/2020 (12. helmikuuta 2020).

 Voit lehden suoraan kotiin esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalisena näköispainoksena Riffin voi ostaa  Lehtiluukkupalvelusta.  

Printti-Riffiä myyvät hyvin varustetut soitinliikkeet sekä Lehtipisteen myymälät kautta maan.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 


 

 

 

02.01.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy