Squarp Instruments Hapax – järeä sekvensseriuutuus

Squarp Instrumentsin Hapax on hardware-sekvensseri, joka kykenee kahden projektin samanaikaiseen pyörittämiseen. Valmistajan mukaan se on myös laatuaan ensimmäinen, joka tukee täysin midi polyphonic expression -protokollaa.

 

Laitetta voi käyttää myös mpe-yhteensopivana isomorfisena koskettimistona ja integroidun piano roll -näkymän omaavana sointugeneraattorina.

 

Hapaxin kahdelle itsenäiselle projektille on molemmille omat oled-näyttönsä. Yksi projekti voi sisältää 16 raitaa ja jokainen raita puolestaan kahdeksan patternia.
Midi polyphonic expresion mahdollistaa puolestaan eleiden, liukujen ja soiton eri artikulaatioiden tallennuksen.
Laitetta kontrolloidaan 16 x 12 rivisellä painikematriisilla, jonka nappulat on valaistu, sekä, 52 click-padilla ja yhdeksällä pyöritettävällä säätimellä.

Hapax sisältää tukun reaaliaikaisia polyfonisia midi-efektejä, mukaan lukien arpeggiaattorin, midi-suotimia, randomiser-ominaisuuksia sekä eukleideen algoritmin.
Laitteessa on kolme live-moodia: scales, chords ja drum sekä kolme step-moodia: polyphony, dums ja mpe.
Liveäänityksen tueksi tarjolla on luupperi ja metronomi.

Squarp Instruments Hapax voidaan liittää monipuolisesti ulkoisiin kontrollereihin, syntetisaattoreihin ja tietokoneisiin sekä valjastaa osaksi Eurorack-systeemiä.
Takapaneelista löytyvät kaksi midi-tuloa (Din ja TRS) ja neljä midi-lähtöä (kolme Diniä ja yksi TRS), kaksi cv-tuloa ja neljä cv-lähtöä, neljä gate-lähtöä sekä usb-liitin.

Lisätiedot: Squarp Instruments

06.05.2022
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy