Sterling By Music Man Richardson6 & Richardson7 – kuudella tai seitsemällä kielellä

Esimerkiksi Chelsea Grin -bändistä tuttu amerikkalaiskitaristi Jason Richardson tunnetaan teknisesti nopeasta soittotyylistään. Sterling by Music Manin uutuuksiin kuuluvat hänen nimeään kantavat Richardson6- ja Richardson7 Cutclass-mallit.


Richardsonin nimikkomalleissa on leppärunko, jossa alempi soololovi on muotoiltu takaamaan pääsy otelaudan ylimmille nauhoille. Rungon päällä on poppeliviilusta tehty pahkakuviollinen kansi.
Sterling By Music Man Richardson6 on varustettu paahdetulla vaahterakaulalla, jossa on ruusupuuotelauta 24 jumbonauhalla. Kaulaliitos on tehty viidellä pultilla.
Kielten soiva pituus on 25,5 tuumaa, ja otelaudan radiukseksi ilmoitetaan 16 tuumaa (40 senttimetriä). Otelaudan leveys on satulan kohdalta 42 millimetriä.

Sterling By Music Man Richardson6 on varustettu kaksitoimisella kaularaudalla sekä lukkovirittimillä. Soittimessa on Modern Tremolo -vibratalla sekä mikkeinä kaksi Sterling by Music Man Designed JR -humbuckeria.
Soittimen volume-säätimessä on nostokytkin mikkien volumebuustausta varten, ja sävysäätimen nostokytkimellä puolestaan pystyy puolittamaan mikit yksikelaisiksi. Mikkivalitsin on kolmiasentoinen.

 

7-kielinen Sterling By Music Man Richardson7 on ominaisuuksiltaan samanlainen paria yksityiskohtaa lukuunottamatta. Tässä mallissa otelaudan leveys on satulan kohdalta 49,5 millimetriä, ja mikeissä on luonnollisesti kielten mukaan seitsemän napapalaa.

Molemmat kitarat ovat saatavilla Natural Poplar Burl Burst (NPB) -värjäyksellä. Niiden mukana toimitetaan Deluxe Sterling by Music Man -kantopussi.

Lisätiedot: EM Nordic

16.09.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy