Supro Black Magick Reverb – mukana nyt myös kaiku!

Reverb-mallin putkiohjattu jousikaiku ja uusi EQ-lohko laajentavat alkuperäisen Black Magick -vahvistimen soundikirjoa.

Black Magick tuotiin markkinoille 2016 mahdollisimman suorana toisintona Jimmy Pagen omasta vintage-Suprosta. Nyt tuohon uusiopainokseen pohjautuvan Reverb-version kehitystyössä on puolestaan valmistajan mukaan ollut sanansa lausumassa Lenny Kravitz.

Vahvistimen perusta on sama, mutta eroa on varustelussa ja etuasteen kytkennässä. Reverb-mallin kummassakin vahvistinkanavassa on enemmän gainia ja lisäksi säädinrivistöstä löytyy kanavien yhteinen erillinen master-volume.

Siinä missä Pagen vahvistimeen perustuvassa Black Magickissa oli yksi kummallekin kanavalle yhteinen tone-säätö, on uudessa Reverb-versiossa erilliset basso- ja treble-säädöt, jotka nekin tosin vaikuttavat samanaikaisesti molempiin kanaviin.

Black Magick Reverbin putkiohjatussa kaiussa on kuuden jousen tankki, jota kumpikin kanava syöttää. Kaiku summataan kuivaan signaaliin juuri ennen master volume -säätöä.
Jousikaiun ohessa vahvistimessa on myös toinen efektitoiminto – putkikytkentään perustuvalla LFO:lla toteutettu tremolo syvyys- ja nopeussäädöin varustettuna.

Sekä kaiku että tremolo voidaan kytkeä päälle ja pois omilla jalkakytkimillään. 

 
Supro Black Magick Reverb -vahvistinta valmistetaan sekä pelkkänä nuppina että 12-tuumaisella kaiuttimella varustettuna kombona.

 

Lisätiedot: Soundtools

22.08.2018
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy