Syntronik-syntikkakokoelma nyt myös iPadille

Jo aiemmin tietokoneelle koodattuna pakettina lanseerattu Syntronik on nyt saatavilla myös iPad-versiona. Se tarjoaa 17 virtuaalisoitinta, joihin on pakattu edustava otos kaikkiaan 37 klassikkosyntikan soundeista.

IK Multimedian tiedotteen mukaan Syntronik on laajin iPadille saatavilla oleva virtuaalisyntikoiden kokoelma. Soundien alkujuurena Syntronikissa ovat alkuperäissoittimista napatut samplet, mutta muokkauksesta huolehtii tehokas mallinnustekniikka, joka valmistajan mukaan toisintaa esikuvien ominaisuudet ja ominaispiirteet pienintäkin piirtoa myöten.

Erityisenä jujuna IK Multimedia mainitsee Drift-tekniikan, jolla virtuaalisten oskillaattoreiden virettä ja sävyä huojutetaan samaan tapaan kuin aidossa analogitoteutuksessa tapahtuu. 

Soittimet tunnistaa ilmeikkäistä naamatauluistaan ja neljän soittimen soundit voi kerrostaa päällekkäin omine splitteineen, arpeggio-ohjauksineen ja efekteineen.

Mallinnettujen suodinten joukkoon on poimittu mm. Curtisin, Moogin, Oberheimin ja Rolandin suotimien lisäksi Classic-nimen saanut alipäästösuodin, sekä formantti. ja vaihesuotimet.
Virtuaalimaailman ansiosta näitä suotimia voi myös vaihtaa tai yhdistellä keskenään luovasti, jolloin saadaan aikaan asioita joita ei analogimaailmassa ole kuultu.

Pakettiin kuuluu 36 ammattiluokan efektiä ekvalisaattorista modulaatiotehosteisiin ja dynamiikkaprosessoreista kaikuihin. Yhden soittimen muokkaukseen voi valjastaa kerrallaan viisi eri efektiä.

 

 

Syntronikin iPad-versioon kuuluvat mukaan ”99” (Yamaha SY99), Blau (PPG Wave 2.3), Bully (Moog Taurus I, II ja 3), DCO-X (Roland JX-3P, JX-8P ja JX-10), Galaxy (Alesis Andromeda), Harpy 260 (ARP 2600), J-8 (Roland Jupiter 4, 6 ja 8), J-60 (Juno 60), Minimod (Minimoog, Modular ja Voyager), Noir (Moog Prodigy, Micromoog ja Multimoog), OXa (Oberheim OB-X ja OB-Xa), Polymorph (Polymoog, Opus 3, Rogue, ja Concertmate MG-1),
Pro-V (Prophet-5 ja Prophet-10), SAM (Oberheim SEM), String Box (ARP, Elka-, Hohner-, ja Roland-jousikoneet), T-03  (Roland TB-303), V-80 (Yamaha CS-80, GX-1 ja CS-01).

Ik Multimedia Syntronik iPadille on myynnissä App Storessa ja siitä on tarjolla myös ilmainen kokeiluversio.

Lisätiedot: Into-Luthman

Lue lisää tuoteuutisia Riffin sivustolta.

23.10.2017
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy